Acasă Eveniment Ameninţat cu pistolul în cârciumă

Ameninţat cu pistolul în cârciumă

871
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din cartierul Dodeni, al oraşului Bicaz, este cercetat penal pentru ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor după ce, în seara de 22 septembrie, a ameninţat cu pistolul un concitadin de 30 de ani, într-un bar. Joi (25 septembrie), poliţiştii bicăjeni, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au făcut două percheziţii, acasă la individ şi la părinţii acestuia.

Cu ocazia verificărilor, la domiciliul bărbatului au fost depistate patru arme: un pistol din plastic şi metal marca „Condor“ de calibru 7 mm, un pistol din metal „KIMAR“ model 92 de calibrul 8 mm, o replică de pistol din lemn şi metal cu inscripţia „Paris 1781“ – de tip panoplie şi un pistol de culoare portocalie de tip airsoft.

„Întrucât bunurile reprezintă obiecte de interes în continuarea cercetărilor, acestea au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea expertizării din punct de vedere criminalistic“, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.