Acasă Eveniment Lovită pe „zebră“, în faţa spitalului

Lovită pe „zebră“, în faţa spitalului

2258
0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost accidentată de o maşină, în după-amiaza de 23 septembrie, în timp ce traversa regulamentar strada Orhei, pe trecerea pentru pietoni din faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Evenimentul rutier a avut loc pe la ora 15.30, în condiţiile în care victima a fost izbită în plin de un autoturism Mercedes (sport – clasa lux), înmatriculat NT-29-KET, la volanul căruia se afla o localnică de 27 de ani care circula pe direcţia Pietricica – Dărmăneşti. În urma impactului, femeia a fost proiectată la vreo patru metri pe asfalt şi s-a ales cu mai multe traumatisme. Plutonierul-major Iulian Aionesei, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, aflat în timpul liber, a văzut accidentul şi a intervenit primul, acordându-i victimei ajutor şi comunicând permanent cu aceasta, până la sosirea echipajului medical. Ulterior, femeia a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital.

Şoferiţa neatentă, care nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, după cum au stabilit oamenii legii, a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot luni, un alt accident de circulaţie s-a petrecut pe trecerea pentru pietoni din intersecţia semaforizată a străzii Constantin Dobrogeanu Gherea cu bulevardul Roman Muşat, în urbea muşatină. Din cercetări a reieşit că, în timp ce un ieşean de 63 de ani traversa strada pe „zebră“ a fost izbit de o maşină la volanul căreia era o femeie de 37 de ani, din Horia. Ea schimbase direcţia de mers la stânga fără a-i acorda prioritate pietonului. Bătrânul a suferit mai multe traumatisme, iar şoferiţa este cercetată penal.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.