Acasă Eveniment Impact mortal la Căciuleşti: Zdrobiţi sub remorca TIR-ului

Impact mortal la Căciuleşti: Zdrobiţi sub remorca TIR-ului

2102
0
DISTRIBUIȚI

l victimele sunt doi tineri din municipiul Roman

Neacordarea de prioritate a dus la producerea unui grav accident rutier, ieri dimineaţă, pe DN 15D, în „celebra“ intersecţie de la Căciuleşti (comuna Girov); evenimentul soldându-se cu moartea a doi tineri. Tragedia a avut loc pe la ora 11, în următoarele condiţii stabilite de poliţişti.

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Roman, conducea cu viteză un autotu-rism Opel Vectra şi a intrat direct sub remorca unui TIR (înmatriculat în Suceava). Şoferul acestuia nu a acordat prioritate şi a intrat în intersecţie dinspre drumul care duce la Roznov şi urma să vireze la stânga, către Piatra-Neamţ.

Impactul a fost nimicitor, Opelul fiind zdrobit, iar şoferul şi pasagerul de 20 de ani, tot din Roman, decedând aproape instantaneu. Maşina era a pasagerului din dreapta, care avea permisul suspendat şi l-a rugat pe prietenul său să-l ducă la Piatra-Neamţ ca să depună nişte acte.

La locul nenorocirii au sosit mai multe ambulanţe şi pompierii de la Descarcerare, alături de echipaje ale Poliţiei care au dirijat circulaţia şi au început cercetările. Şoferul TIR-ului, un sucevean în vârstă de 49 de ani, care nu se afla sub influenţa alcoolului, le-a spus martorilor că nu a văzut Opelul când a intrat în intersecţie şi nici nu a avut cum să evite coli-ziunea.

Pompierii au demarat operaţiunile pentru a ridica remorca TIR-ului, ulterior maşina fiind extrasă de sub aceasta. Victimele au fost transportate la morgă pentru necropsie, iar inves-tigaţiile sunt continuate sub aspectul săvârşirii, de către şoferul sucevean, a infracţiunii de ucidere din culpă.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.