Acasă Eveniment Urmărit dus la „beci“

Urmărit dus la „beci“

311
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Secţiei Rurale Borleşti l-au prins, în dimineaţa de 31 martie, pe Culiţă Nicuşor Lazăr, în vârstă de 48 de ani, din comuna Rediu, urmărit naţional întrucât fusese condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, pentru tentativă de omor. El a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Faptele care l-au trimis după gratii s-au petrecut în seara de 13 aprilie 2020, când individul şi-a înjunghiat vecinul (Marcel Ciobanu – 25 de ani). Victima trecea prin faţa porţii consăteanului care făcea treabă în curte, a intrat în vorbă cu Lazăr, întrebându-l ce face, moment în care acesta s-a enervat de curiozitatea vecinului. El s-a dus în locuinţă, a luat un cuţit şi, ieşind în drum, l-a atacat pe Ciobanu, înjunghiindu-l de trei ori, în piept şi abdomen. După agresiune, Lazăr a revenit în curtea lui, lăsându-l pe tânăr în drum, într-o baltă de sânge. Nişte oameni au sunat la ambulanţă, iar victima a fost preluată şi transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Medicii au fost nevoiţi să intervină chirurgical pentru a-i salva viaţa, întrucât lama cuţitului îi atinsese ficatul şi un plămân.

Prin sentinţa de condamnare Lazăr a fost obligat să-i achite lui Ciobanu 7.400 de euro despăgubiri materiale şi 100.000 de lei – daune morale. Până în prezent, acondamnatul a plătit doar 10.000 de lei.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.