Acasă Administratie Tarife majorate cu până la 300% în Ştrand

Tarife majorate cu până la 300% în Ştrand

563
0
DISTRIBUIȚI

Ştrandul Tineretului din Piatra-Neamţ va fi redeschis la jumătatea lunii viitoare, cel mai probabil în weekendul 18-19 iunie, însă iubitorii de bălăceală şi vor avea parte de o surpriză în ton cu inflaţia din aceste timpuri. Tarifele de acces în ştrand şi de de utilizare a bazinelor de înot vor fi majorate substanţial, creşterile fiind cuprinse între 50% şi 300%!

Noile tarife vor fi aprobate de consilierii locali în şedinţa de mâine.

Pentru accesul cu maşini în incinta Ştrandului Tineretului, între orele 8.00 şi 20.00, tariful va fi de 3 lei/ oră – faţă de 2 lei/ oră în prezent (majorare de 50%); se păstrează, în schimb, gratuitatea pentru accesul auto după ora 20.00, precum şi, pe tot parcursul zilei, pentru maşinile firmelor care au spaţii închiriate în Ştrand, respectiv ale clienţilor cazaţi la căsuţele din complexul de agrement. Va fi introdus abonamentul valabil o zi, pentru acces auto, care va costa 15 lei.

Tarifele de utilizare a bazinelor vor fi următoarele: 10 lei/zi – pentru copiii cu vârste între 5 şi 14 ani (tarif dublat); 10 lei/zi – pentru pensionari (creş-tere de 66%); 20 de lei/zi – pentru adulţi (faţă de 12 lei/ zi); 30 de lei/zi – pentru adulţi, în zona VIP (plus 75%); 15 de lei/zi – pentru copii, în zona VIP (tarif triplat). Copiii mai mici de 5 ani au acces gratuit, la fel şi persoanele cu handicap şi cele instituţionalizate.

Şi cazarea va fi mai scumpă; pentru căsuţele fără băi şi duşuri proprii, tariful va fi de 80 de lei/ noapte (faţă de 50 de lei/noapte), iar pentru căsuţele cu duşuri şi toalete proprii – 180 de lei/ noapte (faţă de 100 de lei/noapte).

În schimb, tarifele de închiriere a terenurilor sportive rămân aproximativ aceleaşi din ultimii trei ani – nedepăşind 70 de lei/ oră (dacă este utilizată instalaţia de nocturnă).

Totodată, nu vor fi taxate „activităţile conexe“ – accesul la vestiare, duşuri ori toalete.

(Liviu ILIE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.