Acasă Eveniment Şi-a agresat sexual propria fiică

Şi-a agresat sexual propria fiică

707
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat dintr-o comună limitrofă municipiului Piatra-Neamţ a fost reţinut de poliţişti, apoi arestat preventiv de judecători, în seara de 1 septembrie, pentru agresiune sexuală în formă continuată. Cel în cauză este Gavril M., în vârstă de 44 de ani.

Conform asistentei sociale care a monitorizat familia minorei, faptele au ieşit la iveală după ce fetiţa i-a povestit unei mătuşe ce se întâmplase. Gavril este beneficiar de ajutor social şi era cunoscut ca un om liniştit, care însă obişnuia să mai bea. În noiembrie anul trecut, bărbatul a fost obligat să presteze 30 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru că nu a plătit o amendă de 400 de lei, primită de la poliţişti pe 23 martie 2018.

El a trăit în concubinaj cu o femeie, care mai avea doi copii din altă căsătorie, iar în urmă cu mai mulţi ani aceasta a decedat. Primii doi copii au rămas atunci în grija sorei geamănă a femeii, iar fetiţa din urmă – în cea a tatălui. În timpul vacanţei de anul acesta, minora a mers la mătuşa ei şi, la un moment dat, i-a povestit femeii că, în decembrie 2020, înainte de sărbătorile de iarnă, tatăl ei a venit beat acasă, s-a pus în pat lângă ea şi a început să o mângie în zonele intime. De asemenea, în martie anul acesta a făcut la fel, tot în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Date fiind cele întâmplate, odată cu arestarea tatălui, minora urmează să locuiască în spaţiile de cazare ale şcolii speciale pe care o frecventează, fiind plasată intern. Ea va fi consiliată psihologic şi monitorizată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Pentru faptele sale, Gavril M. riscă de la 3 la 10 ani de puşcărie şi interzicerea mai multor drepturi.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.