Acasă Economic Rafinament scandinav în Piatra-Neamț: Cybernet Autocenter te invită la test drive cu...

Rafinament scandinav în Piatra-Neamț: Cybernet Autocenter te invită la test drive cu Volvo!

722
0
DISTRIBUIȚI

Salonul Auto Piatra-Neamț de anul acesta aduce o noutate pentru publicul nemțean – pentru prima dată, iubitorii de mașini pot testa modelele Volvo.

De vineri până duminică (11-13 iunie), dealerul auto Cybernet Autocenter participă la Salonul organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț cu toate mărcile din portofoliu, inclusiv Volvo. Pasionații le pot vedea și conduce în parcarea Galeriilor Comerciale Olimp (zona Kaufland).

Tehnologie pentru o viață mai bună

Misiunea Volvo este de a asigura libertatea de mișcare într-o manieră personală, sustenabilă și sigură. De aceea, utilizează cea mai bună tehnologie disponibilă pentru mașinile sale, dezvoltă noi tehnologii care nu există în prezent și integrează elementele pentru a oferi noi experiențe.

În acest moment, modelele Volvo vin cu motorizări până la 2.000 cm3, în variante benzină și diesel. Motoarele termice sunt ajutate de motoare electrice pentru a dezvolta o putere maximă de până la 405 cai-putere (sau 670 Nm). În varianta mild hybrid motorul electric nu asigură o autonomie proprie, dar contribuie substanțial la o călătorie mai lină, cu mai puține emisii și consum redus de combustibil. Varianta plug-in hybrid are o baterie ce asigură o autonomie de aproximativ 50 km în modul pur electric, pentru deplasări urbane cu zero emisii.

Pe lângă grija pentru natură, Volvo este recunoscută ca marca ce excelează în protejarea pasagerilor.

Nu există mulți oameni care au salvat atâtea vieți ca inginerul Volvo, Nils Bohlin, care a introdus centura de siguranță în trei puncte în 1959. De atunci, se estimează că peste un milion de vieți au fost salvate ca urmare a faptului că Volvo Cars a renunțat la drepturile sale asupra brevetului, astfel încât toată lumea să poată beneficia de invenție. Astăzi marca este unul dintre liderii siguranței, iar viziunea Volvo este să evite complet rănirea gravă sau pierderea vieților a celor aflați în mașinile sale.

Ce modele poți testa la Salonul Auto Piatra-Neamț?

Cele mai căutate modele Volvo sunt SUV-urile din gama XC,” ne spune Constantin Ababei, directorul de vânzări Volvo de la Cybernet Autocenter. „Astfel, avem în permanență cele trei modele XC pentru test drive, inclusiv în variante de motorizare hibride sau plug-in hibride. Dacă publicul nemțean se va arăta interesat de modelele sedan sau estate (clasele S și respectiv V), le putem aduce pentru un test ulterior.

XC40: Creat pentru stilul de viață urban
Cel mai mic SUV al mărcii, XC40 a fost desemnată mașina europeană a anului în 2018. Compact și expresiv, modelul se integrează perfect în peisajul urban – și peste tot pe unde te poartă drumurile tale. Cu XC40 explorezi orice oraș fără a te pierde în anonimat.

XC60: SUV-ul suedez dinamic și rafinat
XC60 este partenerul de încredere, dinamic și versatil, care nu face rabat la confort și rafinament. Inteligent și puternic, XC60 îți reamintește întotdeauna cât de plăcut este să te afli la volan. Designul atletic și măiestria scandinavă se îmbină într-un SUV de lux conceput în jurul tău – și al nevoilor tale.

XC90: Avansat, elegant, sustenabil
Cel mai mare model din gamă, XC90 este deopotrivă mașina de familie generoasă, care protejează ce ai mai drag pe lume, dar și un partener elegant pentru clasa business. Cu până la 7 locuri confortabile și spațioase și până la 390 de cai-putere, XC90 te asigură în permanență că încrederea nu este doar un accesoriu opțional.

Save the date: Salonul Auto Piatra-Neamț are loc între 11-13 iunie 2021 în parcarea Galeriilor Comerciale Olimp (zona Kaufland).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.