Acasă Politica Preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc: De ziua Europei, Neamţul a arătat că...

Preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc: De ziua Europei, Neamţul a arătat că pe 26 mai România va fi în primul rând!

128
0
DISTRIBUIȚI

Liberalii din Neamţ au dat dovadă joi, 9 mai, că sunt susţinătorii valorilor europene, că sunt mândri de apartenenţa României la familia Uniunii Europene. De ziua Europei, când marii lideri europeni se aflau la summit-ul de la Sibiu organizat de preşedintele Klaus Iohannis, peste 5.000 de liberali nemţeni s-au adunat la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ unde candidaţii la alegerile europarlamentare au venit să îşi prezinte programul. Au participat preşedintele PNL Ludovic Orban, Rareş Bogdan, Mihai Ţurcanu, Cristian Buşoi, Vasile Blaga şi alţi lideri liberali judeţeni şi naţionali.

Preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc a fost gazda întregului eveniment, iar în sala plină s-a simţit că cei prezenţi îşi doresc să se producă o schimbare, să ştie că cei pe care îi vor alege pe 26 mai le vor reprezenta interesele în Europa, la Bruxelles.

Rareş Bogdan a electrizat sala, după ce la început s-a declarat impresionat de faptul că atât de multe persoane au venit să participe la acest eveniment.

„Să vă fie frică PSD-iştilor, Moldovase ridică! În acest moment, Partidul Naţional Liberal, are şansaistorică de a reclădi România şi această şansă începe pe 26 mai. Este momentul în care Partidul Naţional Liberal, cotat foarte bine în sondajele de opinie, poatedemonstra că România  nu-i a lor, că România este a dumneavoastră, a oamenilor cinstiţi!“

Şi preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc le-a mulţumit celor din sală că au venit să demonstreze că Neamţul vrea să fie în primul rând.

„Neamţul a fost în primul rând! Vă mulţumesc tuturor celor peste 5.000 de nemţeni care ne-aţi fost ieri alături! Vă mulţumesc că sunteţi alături de PNL, că vreţi să ducem Neamţul, România în primul rând! Suntem o forţă împreună! Pe 26 mai să ne vedem la vot“, a declarat preşedintele PNL Neamţ.

Ludovic Orban: A venit vremea să ne decidem noi soarta. Treziţi-i pe toţi până în 26 mai, aduceţi-i la vot pentru a recâştiga România!

Lansarea candi-daţilor la alegerile europarlamentare de la Piatra Neamţ a arătat că echipa PNL Neamţ este unită, o forţă, care îşi doreşte să le arate nemţenilor că le pun interesele pe primul loc.

Şi preşedintele PNL Ludovic Orban a transmis un mesaj prin care i-a îndemnat pe toţi cei prezenţi să vină la vot pe 26 mai şi, totodată, să îi îndemne pe toţi cunoscuţii să facă la fel.

„A venit vremea să ne decidem noi soarta. Treziţi-i pe toţi până în 26 mai, aduceţi-i la vot pentru a recâştiga România şi pentru a recâştiga şansa acestei ţări de a ajunge, aşa cum am fost noi astăzi, liberalii, în primul rând în Europa! E vremea, dragii mei, ca oamenii buni, ca românii cinstiţi, românii harnici, românii civilizaţi, românii europeni, să conducă România şi să-i trimită pe cei care şi-au bătut joc de ţara asta în ultimii 30 de ani, să-i trimită de aici, să nu-i mai vedem niciodată, pentru că România merită altă soart㔓, a declarat preşedintele PNL Ludovic Orban la   Piatra Neamţ.

“La comanda PNL, Cod unic mandatar 41190007”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.