Acasă Eveniment Percheziţii la spărgătorii din Roman

Percheziţii la spărgătorii din Roman

1008
0
DISTRIBUIȚI

Marţi (1 octombrie), poliţiştii romaşcani, sprijiniţi de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi, au făcut opt percheziţii domiciliare în urbea muşatină, la Paşcani şi Târgu Frumos (Iaşi), pentru documentarea activităţii infracţionale a unor spărgători care au comis furturi cu un prejudiciu estimat la 30.000 de lei.

„Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 17 spre 18 august, persoanele în cauză au pătruns, prin forţarea unei ferestre, în locuinţa unei femei de 55 de ani, din munici-piul Roman, de unde au sustras bani şi bijuterii din aur. În urma descinderilor, au fost descoperite o parte din aceste bunuri, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporţie de 50%. Şapte persoane au fost conduse la sediul Poliţiei, în vederea continuării cercetărilor“, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Trei romaşcani cu vârste cuprinse între 32 şi 45 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă, pentru furt ca-lificat, complicitate şi tăinuire. Oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării întregii acti-vităţi infracţionale a celor implicaţi.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.