Acasă Eveniment Iubit violent – condamnat la închisoare

Iubit violent – condamnat la închisoare

417
0
DISTRIBUIȚI

Marţi (23 februarie), poliţiştii romaşcani de investigaţii criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui localnic în vârstă de 43 de ani. Faţă de Liviu Florin Cotnăreanu (fost Mititelu), Curtea de Apel Bacău confirmase o sentinţă a Tribunalului Torino care îl condamnase la doi ani şi trei luni pentru comiterea infracţiunii de „rele tratamente“, faptă prevăzută de Codul Penal italian. Conform judecătorilor, în perioada 2009-2012, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei împreună cu concubina lui, bărbatul a insultat-o, a ameninţat-o în repetate rânduri, chiar şi cu moartea, şi a lovit-o cu diferite obiecte. Totodată, el a încercat să o dea afară din locuinţa comună, atât pe concubină cât şi pe fiica ei minoră. Oamenii legii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Tot în ziua de 22 februarie, aceiaşi poliţişti romaşcani l-au depistat pe localnicul Aurel Mălinici, de 62 de ani, condamnat la 270 de zile de închisoare, pentru furt. Potrivit sentinţei, pe 31 martie 2018, în timp ce se afla în interiorul unei societăţi comerciale din localitatea natală, bătrânul a sustras de pe rafturi un pachet de cafea, în valoare de 17 lei, după care a trecut de casele de marcat fără să îl achite.

Iniţial, el a primit o amendă penală de 2.700 de lei, pe care nu a achitat-o, aşa că aceasta s-a transformat în zile de închisoare.

(Mihai SAVA)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.