Acasă Eveniment Interzis la pescuit

Interzis la pescuit

359
0
DISTRIBUIȚI

Viorel Arman, un bărbat care a fost prins la braconaj piscicol pe lacul Izvoru Muntelui, a fost condamnat la plata unei amenzi penale de 800 de lei de către judecătorii bicăjeni, la sfârşitul săptămânii trecute. De asemenea, acestuia i s-a interzis să mai pescuiască, timp de un an, începând cu data rămânerii definitive a sentinţei. El şi-a recunoscut vina şi, încheind un acord de recunoaştere a vinovăţiei, a benefeciat de reducerea cu o treime a pedepsei.

Tot la Judecătoria Bicaz, vineri, a fost condamnat şi Gheorghe Păun, din comuna tarcău, care s-a racordat ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Pentru fapta comisă, bărbatul a primit opt luni de închisoare, cu suspendare, pe un termen de supraveghere de doi ani. În acest interval, individul este obligat să meargă periodic la „semnat“ şi să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunităţii, gratis.

O a treia condamnare a aceloraşi judecători bicăjeni îl priveşte pe suceveanul Bogdan Andrei Marîi. Pentru că a tăiat ilegal mai mulţi copaci din pădurea ocolului Silvic Borca, el a primit măsura supravegherii pe o perioadă de patru luni. Sentinţele nu sunt definitive.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.