Acasă Sport Futsal – Liga a II-a / Sâmbătă şi duminică, Ceahlăul, pe baricade...

Futsal – Liga a II-a / Sâmbătă şi duminică, Ceahlăul, pe baricade împotriva buzoienilor

1106
0
DISTRIBUIȚI

 

Gruparea pietreană de futsal Ceahlăul este cu mult mai bine  pregătită pentru jocurile etapelor cu numărul 3 şi 4 din noul sezon. Formaţiile locale Luceafărul, respectiv Fortius 2014 vor fi adversarele echipei noastre în turneul anunţat la Buzău, în finalul acestei săptămâni, al doilea din actuala stagiune a eşalonului secund de futsal. Cu două săptămâni în urmă, la startul ediţiei 2014-2015, echipa antrenată de Gabi Bucur s-a întors făcă punct câştigat din cele două meciuri ale turneului găzduit la Galaţi. Golaverajul dezastruos, 4-15, dat de cele două înfrângeri (3-9 cu United II Galaţi, respectiv 1-6 cu City’us II Tg. Mureş) au lăsat echipa pietreană de futsal pe ultimul loc al seriei Ligii a II-a.

„Mergem încrezători pentru două victorii“

Postura respectivă se vrea a fi schimbată cu prima oportunitate, în jocurile de sâmbătă şi duminică. „Mergem încrezători, iar obiectivul echipei este acela de a obţine o victorie în fiecare dintre jocurile pe care le avem programate la Buzău“, spunea antrenorul de la Futsal Ceahlăul. Înaintea deplasării spre locaţia gazdă a întrecerilor din etapele III şi IV a ligii secunde, Gabi Bucur era fericit că poate miza pe aportul tuturor jucătorilor care au fost indisponibili în turneul de la Galaţi. Căpitanul Claudiu Şerban şi Robert Grigoriţă s-au refăcut în urma accidentărilor suferite, iar Ionuţ Anicăi speră să-şi poată reveni până la momentul deplasării echipei spre Buzău.

Încă un plus: s-a întors Măzăreanu

Cea mai plăcută surpriză în lotul pietrean o reprezintă revenirea lui Măzăreanu, întors acasă după ce i-a fost încheiată perioada bursei de studii de care a beneficiat în Grecia.

Antrenorul Bucur susţine că lipsa mai multor soluţii pe banca de rezerve i-a împiedicat echipa să câştige măcar un meci în turneul care a marcat debutul noului sezon. „La Galaţi, au fost, de toţi, opt băieţi plus două rezerve. Iar după ce Anicăi s-a accidentat în startul primului meci, chiar eram descoperiţi. Oricum, diferenţele de scor au fost mult prea mari“.

Întrucât n-au avut soluţii la schimbare, ai noştri au fost nevoiţi să improvizeze în partidele primelor două etape, folosindu-l pe portarul Sergiu Dumea ca pe o soluţie între jucătorii de câmp.

„Ca valoare, stăm mai bine decât adversarele“

Despre adversarele anunţate sâmbătă şi duminică în etapele programate la Buzău, Gabi Bucur ştie că Fortius este nou-venită în campionat, în vreme ce Luceafărul are deja experienţa sezonului trecut.

În clasament, Fortius, cu 6 puncte obţinute după două succese, încheie „podiumul“ ierarhiei la zi, în vreme ce Luceafărul, cu 3 puncte, stă pe locul 5. „Ca valoare a lotului şi individuală a jucătorilor, stăm mult mai bine decât adversarele noastre“, completează antrenorul de la Futsal Ceahlăul.

Al treilea turneu al sezonului nou, atribuit pietrenilor

Ai noştri deschid sâmbătă turneul de la Buzău, cu meciul împotriva celor de la Luceafărul, de la ora 15.30, iar duminică, pietrenii înfruntă pe Fortius de la ora 13. Până să-şi înceapă deplasarea pentru etapele din acest final de săptămână, oficialii de la Futsal Ceahlăul au fost înştiinţaţi să se pregătească de găzduirea jocurilor celui de-al treilea turneu al noii ediţii de eşalon secund la futsal. 25-26 octombrie sunt zilele în care formaţia noastră va găzdui, la Sala Polivalentă din oraş, meciurile etapelor 5 şi 6 din Liga a II-a.

Pe terenul propriu, adversarele echipei lui Gabi Bucur vor fi Pro-Tineret Sighişoara şi Inter Gheorgheni.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.