Acasă Sport Florentin Petre este noul antrenor al Ceahlăului

Florentin Petre este noul antrenor al Ceahlăului

1333
0
DISTRIBUIȚI

Accederea în turneul play-off al primei serii din campionatul eşalonului trei fotbalistic şi ulterior, atacarea „barajului“ de promovare în liga a doua. Acestea sunt noile obiective pentru conducerea administrativă, staff-ul tehnic şi lotul de jucători al „noului“ CSM Ceahlăul. Prin proprii diriguitori, tabăra galben-negrilor pietreni l-a prezentat, ieri, pe cel de-al treilea antrenor al formaţiei locale în acest sezon. După Costel Ilie şi Gabi Rădulescu, acum a venit rândul unui alt tehnician să se înhame la munca şi dorinţa de a readuce gruparea de pe Borzoghean în lumea bună a fotbalului românesc.

„Are experienţa promovării“

Florentin Petre este alesul patronului Anton Măzărianu, pentru a conduce echipa, într-un timp relativ scurt, spre obiectivele dorite. „Vrem să mergem pe ideea oamenilor cu experienţă, astfel încât să ne putem îndeplini ceea ce ne-am propus să facem cu această echipă. Şansele de promovare sunt mici, dar am ţinut să aducem de pe acum noul antrenor pentru a ne clădi viitorul“.

Anton Măzărianu era de părere că pentru Ceahlăul, obiectivul mai greu de îndeplinit este calificarea în etapa de play-off. „Nu mai are rost să discutăm despre ceea ce s-a întâmplat. Contează foarte mult ceea ce facem de-acum înainte!“. Patronul îşi explică decizia de a-l alege pe fostul mijlocaş dinamovist, în locul altui antrenor.

„L-am adus pe un termen mediu şi lung“

Măzărianu susţine că Florentin Petre are experienţa promovării dintr-un eşalon inferior într-unul superior.

„L-am adus pe un termen mediu şi lung, nicidecum pentru un proiect pe termen scurt.

Îmi doresc foarte mult ca în următoarele trei meciuri oficiale el să obţină maximum de puncte cu echipa. Asta, în ideea de a accede în faza play-off a ligii a treia în seria noastră, iar de acolo în «barajul» de promovare!“.

Vor şi un preşedinte executiv

În paralel cu instalarea lui Florentin Petre la conducerea tehnică a formaţiei pietrene, diriguitorii galben-negrilor îşi doresc să încheie negocierile pentru numirea unui preşedinte executiv. „Acesta ar trebui să reprezinte acel liant de legătură între clubul nostru şi federaţia de la Bucureşti“, completează patronul.  (C.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.