Acasă Eveniment Crimă între boschetari în cartierul Mărăţei

Crimă între boschetari în cartierul Mărăţei

107
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, provenit din rândul celor fără adăpost, a fost ucis de un alt vagabond, în noaptea de 2 spre 3 mai. Crima s-a petrecut sub scările de la intrarea într-un bloc cu zece etaje, situat în cartierul Mărăţei. Ioan Mugurel Nicolau obişnuia să frecventeze barurile din zona pieţei, iar în ultimele zile se certase, de mai multe ori, cu alt om al străzii (Alin Iulian Caia – un pietrean în vârstă de 39 de ani).

Luni dimineaţă, un locatar al Blocului H2, de pe bulevardul Traian, a văzut cadavrul de la subsol şi a sunat la 112. Primele cercetări au arătat că victima avea leziuni traumatice la nivelul capului şi gâtului, iar pe jos erau mai multe urme de sânge. Apoi, cu ocazia necropsiei, s-a stabilit că moartea celui în cauză a fost violentă, survenind în urma insuficienţei cardio-respiratorii provocate de un traumatism laringian, urmare a lovirii cu un corp dur. Poliţiştilor nu le-a luat mult să dea de urma ucigaşului, acesta fiind reţinut şi urmând să fie prezentat Tribunalului, ieri, cu propunere de arestare preventivă.

La anchetă a reieşit că cei doi se mai certaseră şi, în noaptea de duminică/luni au avut o nouă altercaţie, iar Caia i-a dat lui Nicolau în cap şi în gât cu pavelă, de mai multe ori, iar după ce l-a văzut căzut, a fugit.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.