Acasă Sport Volei masculin – Old Boys / Acasă, la finele acestei luni sau...

Volei masculin – Old Boys / Acasă, la finele acestei luni sau începutul lui octombrie, Veteranii voleiului pietrean pregătesc un alt turneu internaţional

839
0
DISTRIBUIȚI

l Bacău, Fălticeni, Oneşti şi Buzău, de pe plan intern, respectiv Ungheni din Republica Moldova sunt oraşele care dau formaţiile ce vor fi invitate în competiţia pietreană pregătitoare

Reprezentanţii grupării pietrene masculine de volei Old Boys Energy se pregătesc să organizeze un alt turneu de pregătire, pe teren propriu. Precedentul a fost cel intitulat „Cupa Cozla“. Jucător şi manager al echipei, Bogdan Florea şi-a găsit şi cinci dintre posibilele partenere de întrecere, formaţii de aceeaşi ca-tegorie, cu jucători trecuţi de prima tinereţe. Bacău, Fălticeni, Oneşti şi Buzău, de pe plan intern, respectiv Ungheni din Republica Moldova sunt oraşele care dau formaţiile ce vor fi invitate în competiţia pietreană pregătitoare. „Ne-au prins bine jocurile precedente pe care le-am organizat în propriul fief şi vrem să continuăm seria meciurilor similare. Vom păstra o parte dintre invitaţii veniţi la primul turneu, dar vom aduce şi echipe noi în turneul pe care-l dorim organizat într-o singură zi“, spunea Bogdan Florea, care şi-a creionat în planurile sale organizarea acestui turneu în partea a doua a acestei luni sau în luna octombrie.

Obiectivul echipei pietrene masculine de volei Old Boys Energy este acela de a reuşi înscrierea în cadrul întrecerii campionatului eşalonului secund, Divizia A2, la nivelul seriei Est.

„Cu puţină susţine financiară din partea iubitorilor voleiului din oraş, am reuşi să ne apropiem echipei noastre câţiva jucători valoroşi. Ştiu foarte mulţi băieţi risipiţi prin ţară, care ne-ar putea ajuta fără acele pretenţii financiare exagerate, cum se poartă în prima ligă internă“, completa managerul echipei pietrene de veterani, Bogdan          Florea.

L-au „pierdut“ pe Ionuţ Harbuz….

Înaintea startului programului noilor turnee prin ţară, Old Boys Energy Piatra-Neamţ s-a despărţit de unul dintre jucătorii importanţi ai echipei. Este vorba de Ionuţ Harbuz, cel care a plecat pentru a-şi continua cariera cu un rol dublu, antrenor secund şi jucător. Harbuz şi-a ajutat colegii de la Old Boys Energy în câteva partide ale turneelor din primăvară. Atunci când a primit oferta avantajoasă din partea clubului cu pretenţii la cupă şi campionat în Divizia A1, Dinamo Bucureşti,  şi-a luat rămas bun de la ultimii coechipieri.

…dar şi-au asigurat serviciile lui Ştefan Ştefură

Odată cu despărţirea de „secundul“ Ionuţ Harbuz, ma-nagerul Bogdan Florea şi ceilalţi colegi din echipa pietreană au reuşit să-şi completeze lotul cu un alt om important pentru propria grupare. Acesta este Ştefan Ştefură. Înainte, dar şi după încheierea carierei competiţionale la echipa Universităţii din Suceava, fostul „centru“ al formaţiei pietrene de primă ligă masculină CV Municipal-LPS, Ştefură, a fost în tratative şi cu finanţatorul Vasile Ouatu, pentru preluarea postului de antrenor la fetele de la CV Unic Piatra-Neamţ.

Trag şi de Marian Ionescu

„Este o mutare mai mult decât importantă pentru noi în reuşita achiziţionării lui Ştefan Ştefură la echipa noastră Old Boys“, a conchis Bogdan Florea. Ma-nagerul de la Volei Energy mai pregăteşte şi un alt „tun“ la capitolul înregimentări. Acesta se află în tratative avansate pentru achiziţionarea lui Marian Ionescu, cel care îndeplineşte de câţiva ani buni şi rolul de arbitru divizionar de volei. Tulcea, Bacău, Oneşti, Ocna Mureş Focşani şi Bistriţa-Năsăud sunt oraşele unde formaţia pietreană de old-boys va susţine partidele turneelor acestui final de an.

Creţu, Olaru şi Hodrea, locul III cu echipa din Ungheni

De o lună de zile, lotul voleibaliştilor formaţiei pietrene Energy Old Boys şi-a început seria antrenamentelor pe plan local. Locaţia aleasă pentru desfăşurarea programului de pregătire a fost schimbată la sala de sport a Şcolii nr. 10 din oraş. Odată cu reluarea antrenamentelor de acasă, trei dintre componenţii lotului pietrean au fost surprinşi de invitaţia tip convocare, înaintată în atenţia conducerii echipei pietrene de către prietenii din Republica Moldova. Emil Creţu, Gabi Olaru şi Cornel Hodrea au fost jucătorii solicitaţi pentru participarea la un turneu internaţional de două zile, la Ungheni, pentru a întări formaţia locală. Alături de gazde, reprezentanţii de la Volei Energy Old Boys Piatra-Neamţ au terminat întrecerea pe ultimul loc al podiumului de premiere. În turneul de luna trecută, printre invitaţi s-au numărat şi componenţii lotului echipei Carpaţii Bacău. (Ciprian AVĂDANEI)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.