Acasă Administratie Viorel Stan, deputat cu acte în regulă

Viorel Stan, deputat cu acte în regulă

1297
0
DISTRIBUIȚI

Fostul inspector general Viorel Stan a părăsit oficial fotoliul de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru a-şi putea prelua funcţia de deputat, pe care o va ocupa în următorii trei ani, ca urmare a demisiei lui Ioan Munteanu din Legislativ.

Ieri, Stan a depus jurământul de credinţă în faţa colegilor din Parlament, după ce comisia de validare din Legislativ şi-a dat acordul pentru preluarea mandatului. În urma cu câteva zile Viorel Stan declara că e pregătit psihic pentru noul statut şi că va face faţă onorabil responsabilităţilor la care se angajează. Şi pentru că postul de şef al ISJ a rămas vacant, în următoarea perioadă Ministerul Educaţiei va trebui să numească un nou inspector general; mai mult ca sigur, acesta va proveni din rândurile cadrelor didactice PSD-iste sau, cel puţin, agreate de PSD.

Înainte să fie numit şef la ISJ (în 2012), Viorel Stan a fost profesor de chimie la Colegiul „Roman Vodă“ din Roman şi se poate lăuda cu un CV impresionant, cel mai înalt titlu academic deţinut fiind cel de Doctor în Management.

(R. CHIRILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.