Acasă Administratie Urban vrea să organizeze târguri tematice

Urban vrea să organizeze târguri tematice

1860
0
DISTRIBUIȚI

Societatea CMI Urban îşi propune să organizeze, în 2019, în Piaţa Centrală din Piatra-Neamţ, mai multe târguri tematice, gândite pentru a veni în sprijinul producătorilor nemţeni.

„Venim cu propunerea acestui calendar de târguri, expoziţii cu vânzare pentru a promova producătorii nemţeni. Mai mult decât atât, ne dorim ca Piaţa Centrală să reprezinte un punct de reper pentru cumpărături de calitate la preţuri mici. De aceea am propus tarife de participare foarte mici“, au precizat reprezentanţii societăţii care administrează complexul agroalimentar.

Potrivit acestui calendar, primul târg ar trebui să aibă loc în perioada 12-15 februarie, va fi de-dicat sărbătorii „Valentine’s day“ şi va fi amplasat la etajul pieţei; pot participa producătorii de dulciuri, cadouri şi articole lucrate de mână din întreg judeţul. Următorul târg care ar putea avea loc la piaţă va fi Târgul Mărţişorului – în perioa-dele 27 februuarie – 2 martie şi 6-9 martie, fiind aşteptaţi să participe producătorii şi comercianţii de mărţişoare şi flori.

Târgul Pascal va avea loc în perioada 23-27 aprilie şi va fi amplasat pe pietonalul sudic al  Halei din Piaţa Centrală, cu participarea producătorilor de alimente specifice sărbătorii de Paşte.

Între 16 şi 26 mai, tot la piaţa centrală ar urma să se desfăşoare Sărbătoarea Florilor, tot pe pie-tonalul sudic al halei, cu participarea producătorilor de flori, arbuşti ornamentali sau de mobilier pentru grădină.

În acelaşi amplasament, CMI Urban vrea să organizeze un târg şi cu ocazia Zilelor oraşului – între 20 şi 23 iunie; sunt aşteptaţi să participe producătorii şi comercianţii de flori, fructe, dulciuri, comercianţii de preparate la grătar, băuturi alcoolice şi răcoritoare, produse tip fast-food.

Târgul Producătorului Nemţean este programat pentru perioada 25-28 iulie, tot pe pietonalul sudic al halei, evenimentul fiind dedicat exclusiv producătorilor agricoli de legume şi fructe, miere  de albine, produse de patiserie, brânză sau flori.

Următorul eveniment de acest gen va fi târgul organizat de Ziua Recoltei, în perioada 19-22 septembrie – cu participarea producătorilor agricoli de legume şi fructe, miere de albine, produse de patiserie, brânză, flori; între 10 şi 13 octombrie va fi un nou târg dedicat producătorilor.

Ultimul eveniment programat de CMI Urban pentru anul 2019, la Piaţa Ceantrală, este Târgul de Crăciun, care va fi amenajat între 19 şi 23 decembrie, cu participarea  producătorilor de carne, preparate din carne, brânză, dulciuri, ornamente şi cadouri de Crăciun.

Tarifele de închiriere pentru expoziţiile cu vânzare, propuse de CMI Urban spre aprobare Primăriei Piatra-Neamţ, pentru zona de la etaj a Halei Piaţa Centrală sunt de 5 lei/zi pentru o tarabă de 2 metri pătraţi sau de 40 lei/zi/stand/participant, în limita a 9 metri pătraţi.

(R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.