Acasă Administratie Un şef de secţie din spital şi-a dat demisia

Un şef de secţie din spital şi-a dat demisia

2713
0
DISTRIBUIȚI

Medicul Gabriel Petrilă, şeful Laboratorului de radiologie şi imagistică medicală din cadrul Spitalului Jude-ţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ, şi-a înaintat demisia, ieri, fără ca acesta să comunice motivele care stau în spatele acestei decizii radicale. Contactat telefonic, doctorul a refuzat orice comunicare, indiferent de subiect.

De câtva timp, pe numele medicului se pare că s-au adunat mai multe jalbe, multe dintre ele făcute de o parte a celor care lucrează în cadrul Unităţii de Pri-mire Urgenţe şi care vizează lipsa unei comunicări eficiente cu medicul Petrilă. Cât de acoperite sunt aceste plângeri nu ştim, însă o parte dintre ele au ajuns şi pe masa Colegiului Medicilor. Pe fondul acesta este posibil ca, urmărind evitarea unui scandal, medicul să fi făcut un pas înapoi.

Pe holurile SJU se vorbeşte deja despre un înlocuitor (un medic specialist) agreat de mai multe părţi care, pentru început, să preia locul de şef ce urmează a fi lăsat liber. Este de notorietate faptul că în interiorul colectivului de la Laborator de radiologie s-au format cel puţin două tabere distincte care, acum, se ciocnesc. Cert este că din aceste „competiţii“ interne, nici imaginea spitalului şi nici pacienţii nu au nimic de câştigat. (T. MARIAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.