Acasă Eveniment Ţeapă de 5.000 de euro în autogară

Ţeapă de 5.000 de euro în autogară

1619
0
DISTRIBUIȚI

În ultimele zile în mai multe locaţii din judeţ care asigură vizibilitate (stâlpi de înaltă tensiune, staţii de transport în comun, pereţi ai clădirilor) au fost afişate anunţuri prin care se oferă sume mari de bani pentru achiziţionarea unor maşini de cusut, de diferite mărci. În contextul în care mai mulţi oameni s-au lăsat păcăliţi în fiecare an prin acest tip de înşelăciune, poliţiştii trag un semnal de alarmă şi exemplifică situaţia unui sucevean care a fost păcălit, cu 5.000 de euro, în autogara Târgu-Neamţ.

„Persoana în cauză a achitat unei persoane în autogara Târgu-Neamţ suma de 5.000 de euro pentru o maşină de cusut Singer şi un certificat de calitate. Părţii vătămate i s-a promis ca va primi ulterior pe maşina de cusut cu certificat de garanţie de 40.000 de euro. Pentru a nu cădea victime ale unor astfel de infracţiuni le recomandăm cetăţenilor să nu dea curs acestor solicitări, dorinţa de îmbogăţire putând produce prejudicii materiale importante“, transmit poliţiştii  într-un comunicat de presă.

De asemenea, oamenii legii atrag atenţia şi asupra unui alt tip de înşelăciune reprezentat de vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu. Aceste obiecte reprezentând diverse tigăi, covoare, sau perdele sunt doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa cumpărătorului, iar în momente de neatenţie sustrag bunuri şi bani din casă. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.