Acasă Eveniment Tâlhari din faşă: Fraţii Neda continuă să jefuiască femeile

Tâlhari din faşă: Fraţii Neda continuă să jefuiască femeile

1821
1
DISTRIBUIȚI

l ei sunt minori şi nu pot fi traşi la răspundere penală

Abia scăpaţi de „Orlando“, ţiganul care până să împlinească 14 ani a comis sute de furturi pe străzi, pietrenii se confruntă acum cu „urmaşii’ acestuia, din familia Neda. Ţigani şi ei, fraţii Neda, dintre care doi cu vârste de 10 şi 12 ani, „şcoliţi“ de rudele mai mari, au început atacurile de sărbători, jefuind femeile în vârstă din Piatra-Neamţ şi sustrăgând diverse produse din magazine. După cum am relatat în ediţia de vineri, doi dintre puşti (Damar Florin şi Eduard Vasile), proaspăt eliberaţi dintr-un centru de reeducare, unde fuseseră trimişi provizoriu în baza unei hotărâri a instanţei, au atacat o bucureşteancă, în ziua de 15 decembrie. Femeia, în vârstă de 47 de ani, trecea prin faţa Bisericii Catolice şi a rămas fără poşeta în care avea telefonul mobil şi 150 de lei. A doua zi, tâlharii au fost identificaţi şi apoi lăsaţi liberi.

Pe 17 decembrie, împreună cu un puradel din clanul Sahulea, fraţii Neda au atacat o altă femeie, în zona Pieţei Centrale. Victima a fost deposedată de poşeta în care avea mai multe acte şi 252 de lei. „În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, cei trei minori au mai comis încă două infracţiuni de furt din societăţi comerciale“, a precizat subcomisarul Costel Irina, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Minorii au fost prinşi, duşi la secţie, eliberaţi, iar în paralel a fost sesizată Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, pentru a rezolva internarea infractorilor într-un centru pentru minori. (Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

  1. Nu mai scrie-ti despre acesti nenorociti talhari .!
    Odata ce sunt in libertate dupa cat rau produc locuitorilor acestui oras, , inseamna ca in aceasta nenorocita tara sunt mai iubiti si acoperiti talharii, decat sa fie protejati copii, doamnele, batranele.
    Unde sa mai cerem protectie {si eu am fost talharita], daca Legile noastre sunt de tot rahatul ? Sa emigram ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.