Acasă Eveniment Spargere la Trezoreria Roman

Spargere la Trezoreria Roman

1801
0
DISTRIBUIȚI

La sfârşitul săptămânii trecute, nişte necunoscuţi au forţat un geam de la parterul sediului Trezoriei Roman şi au intrat  într-o încăpere, în căutarea de bunuri sau bani.

Conform agentului Georgiana Moşu, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, spargerea a fost descoperită de jandarmul care păzeşte instituţia, în seara de 16 februarie, pe la ora 20.30, în timpul rondului de securitate. Militarul şi-a anunţat superiorii, iar la locul evenimentului s-au deplasat specialiştii Biroului de investigaţii criminale al Poliţiei Municipale Roman.

Din primele investigaţii a reieşit că făptaşii, care s-au căţărat pe ţeava de gaz metan a clădirii pentru a ajunge la fereastră, au răvăşit mai multe bunuri din biroul administrativ în care au intrat, însă nu au sustras nimic, întrucât banii sunt ţinuţi în altă parte, în condiţii de siguranţă. Din zonă au fost prelevate mai multe seturi de amprente şi imagini de pe camerele video de supraveghere. Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.