Acasă Eveniment Şofer căutat de Poliţie

Şofer căutat de Poliţie

2278
1
DISTRIBUIȚI

Un individ care, în ziua de 3 ianuarie, a lovit o maşină în parcarea la Shoping City  Piatra-Neamţ, după care a fugit, este căutat de poliţişti, pentru a fi tras la răspundere. Incidentul rutier a fost surprins de camerele video ale complexului comercial.

În imagini se vede cum şoferul, aflat la volanul unui SUV, înmatriculat în Italia (BH 439 RC) intră în parcare, „raşchetează“ uşor un alt autoturism după care se izbeşte violent în spatele unui BMW (NT45-MRS), distrugând o parte din maşină. Impactul este atât de violent încât BMW-ul este mutat cam un metru din locul în care era parcat (regulamentar, de altfel).

După coliziune, condu-cătorul auto vinovat nici măcar nu se sinchiseşte să oprească pentru a vedea ce daune a produs. El dă puţin înapoi, ocoleşte, după care pleacă liniştit din parcare, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Pagubele estimate de proprietar ajung la 1.000 de euro.  Cum era şi normal, după ce şi-a văzut maşina stricată, păgubitul a făcut plângere la Poliţie. Însă, de atunci, nu s-a mai întâmplat nimic în dosarul instrumentat de oamenii legii. Mai mult, aşa cum povesteşte pro-    prietarul BMW-ului avariat, agentul care se „ocupă“ de cazul lui i-a spus, când a sunat la 112, să vină el cu maşina stricată la Poliţie, ca să fie făcute poze şi constatarea, că Poliţia nu are echipaj de trimis acolo unde s-a întâmplat incidentul: „După ce am depus plângere şi le-am dat şi imaginile de pe camerele de suprave-ghere, în care se vede clar cum s-a petrecut totul, pro-babil se aşteaptă acum să fac eu investigaţii, pe cont propriu, să-l găsesc pe vinovat şi să li-l duc, «legat» eventual“.

Persoanele care pot furniza informaţii care să ajute la identificarea celui care a provocat accidentul în cauză sunt rugate să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliţie, să sune la 112, ori să apeleze păgubitul la numărul de telefon 0741/397139! (Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.