Home Social "Artistul" Stavarache admiră gratiile în continuare

"Artistul" Stavarache admiră gratiile în continuare

Email Imprimare PDF

 

 

Recursurile făcute la Curtea de Apel Bacău de către inculpatul în cazul furtului de tablouri, împotriva măsurii arestării preventive luată de Tribunalul Neamţ, au fost respinse în mod repetat, iar hoţul de artă va petrece şi sărbătorile în arest.

În acest moment Marian Stavarache, bărbatul de 43 de ani, din ora­şul Medgidia (domiciliat fără forme legale în comuna Cobadin, judeţul Constanţa), rămâne în arest preventiv, ca urmare a sentinţei date de Tribunalul Neamţ pentru jaful de la vila Stoiciu.

Stavarache nu recunoaşte nici acum faptele de care este învinuit. El a fost încarcerat marţi, 1 noiembrie, şi este cercetat sub acuzaţia de tâlhărie cu consecinţe deosebit de grave.

Aşa cum am mai relatat în ediţiile trecute, constănţeanul, împreună cu vecinul său Marinel Chiper, au fost identificaţi şi reţinuţi după o anchetă spectaculoasă a poliţiştilor nemţeni, coordonaţi de procurorul Stelian Olteanu. Stavarache este cel care, pe 17 mai, a intrat peste Viorica Stoiciu, a legat-o, a ameninţat-o cu moartea şi i-a luat din casă nouă tablouri semnate de pictori celebri, mai multe statuiete de santal, bijuterii şi aproape 1.400 de lei. Chiper este cel care, informat despre furt, l-a ajutat pe Stavarache să transporte bunurile din Piatra-Neamţ la Constanţa, de aceea este şi cercetat (în libertate) doar pentru tăinuire. Ancheta este încă în curs, urmând a fi identificate şi celelalte eventuale persoane care au avut legătură cu această faptă.

 

 

 

Nou ! Cititi zilnic

Nume:

Email:

Termeni si Conditii


Cine e online

Avem 212 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner