Acasă Eveniment Şi-a tăiat gâtul şi s-a aruncat pe geam

Şi-a tăiat gâtul şi s-a aruncat pe geam

2011
5
DISTRIBUIȚI

Ieri dimineaţă, un pietrean de 38 de ani s-a sinucis: şi-a tăiat gâtul şi apoi s-a aruncat în gol, prin geamul apartamentului situat la etajul III, în blocul S 11, de pe strada Progresului (cartierul Mărăţei al urbei de sub Pietricica). Nenorocirea s-a petrecut pe la ora 6.45, când vecinii acestuia au auzit mai multe zgomote, strigăte, un ţipăt, iar apoi o bufnitură.

Andrei M. lucra la benzinăria Rompetrol, iar cunoscuţii spun că era liniştit şi nu obişnuia să consume alcool. El locuia de mai mulţi ani împreună cu tatăl său, însă acesta din urmă avea mari probleme cu băutura. De altfel, în dimineaţa în care a avut loc evenimentul, bătrânul era atât de beat încât nu a putut să le explice oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Locatarii din Mărăţei au sunat la 112, iar în zonă au intervenit poliţiştii, un echipaj SMURD, care a constatat decesul, şi criminaliştii. Primele cercetări au arătat că bărbatul avea o tăietură profundă în zona gâtului, pe peretele blocului, sub fereastra de la etajul III, erau urme de sânge, iar geamul prin care s-a aruncat sinucigaşul era spart. Toate acestea indică spre o sinucidere, însă cauzele oficiale ale decesului vor fi stabilite după efectuarea necropsiei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Piatra-Neamţ, iar tatăl bărbatului a fost dus la Parchet, pentru a fi audiat. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă – noua încadrare a „morţii suspecte“.

(Mihai SAVA)

5 COMENTARII

  1. Tristețea ce ne copleșește pe majoritatea, generată de situația actuală: scumpiri, lipsa de perspective fericite, alienarea de toate felurile, viața tot mai grea, oamenii tot mai izolați unii de alții, tot mai suspicioși, semeni pe lângă care trecem nepăsători și cum ”nu știm pe celălalt măcar de-l doare ceva”….și-atunci, cei prea sensibili și prea singuri, se duc!!! Dumnezeu să te ierte Andrei M.! Mi-ai fost elev!

  2. Odihneste-te in pace suflet bland si cald. .. sufletul tau va odihni intru-un loc mai bun, mai cald, mai luminos,mai frumos.Ai oferit celor ce ii iubeai dragoste si ajutor, sacrificandu-ti viata ta,doar pentru bucuria lor.Ai fost un zambet si un personaj exemplar , mereu raspunzand civilizat :”buna ziua ! sarut mana ..” mereu ma salutai frumos si respectuos chiar daca ne vedeam foarte rar.Am respectat mereu , responsabilitatea de care dadeai dovada. Acum ai steaua ta acolo sus .Dumnezeu sa te ierte .
    cu respect si condoleante pentru familie,
    A.U.

  3. Unii oameni se nasc buni. Lumea de astazi sau poate dintotdeauna nu ii merita. Chiar ei isi gasesc loc cu greu intre noi. Par a fi niste ingeri lipsiti de ambitii personale dezvoltand greu pasiuni. Stiu ca le este drag de tot ce ii inconjoara pentru ca ii poti observa cum se poarta cu tot ce intalnesc dealungul vietii. Pentru ei lumea tumultoasa si plina de viteza este un non sens. Ar fi vremea sa spunem "Dumnezeu sa te ierte Andrei" dar sa ne ierti si tu in acelasi timp. Verrae amicitiae sempiternae sunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.