Acasă Economic Rocadă la ALDE Neamţ: Drăguşanu a fost numit co-preşedinte

Rocadă la ALDE Neamţ: Drăguşanu a fost numit co-preşedinte

2742
1
DISTRIBUIȚI

La sfârşitul săptămânii trecute s-a produs o mişcare de trupe la nivelul conducerii ALDE Neamţ, acolo unde deputatul Cătălin Drăguşanu l-a înlocuit pe Alexandru Mihai la conducerea formaţiunii. Astfel, din acest moment, şefia fi-lialei este asigurată de deputatul nemţean din partea fostului PC şi de Ioan Asaftei, din partea fostului PLR.

„Este o decizie a conducerii partidului care a statuat că filialele judeţene să fie conduse de parlamentari, acolo unde este cazul. Noi vom merge în continuare în aceeaşi echipă“, a confirmat de-putatul Cătălin Drăguşanu.

Alexandru Mihai, fostul co-preşedinte, a declarat că decizia este una bună şi că va lucra în continuare cu oamenii pe care i-a adus în partid, alături de noua conducere. „Pe noi ne interesează alegerile locale, unde dorim să obţinem un scor de peste 10%. Numai în echipă putem obţine astfel de rezultate“, a declarat Alexandru Mihai. (A.N.)

1 COMENTARIU

  1. este foarte greu sa lucrezi cu asaftei si nici dragusanu nu v-a colabora mai bine.incet ,dar sigur ALDE neamt va deveni tot mai mic.este un vis sa crezi ca la alegerile locale v-a obtine 10 %.sunt zeci de comune unde nu se stie de alde.dupa pierderea ministrilor alde si in teritoriu se va ajunge mai greu.daca tariceanu este un brend politic, constantin este tot mai micut si anonim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.