Acasă Administratie Primarul Rotaru caută investitor pentru hotelul de lângă Aqua Park Blue...

Primarul Rotaru caută investitor pentru hotelul de lângă Aqua Park Blue Eden

1153
0
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, caută un investitor pentru hotelul pe care l-a construit lângă Aqua Park Blue Eden din localitate. Edilul spune că l-ar fi deschis până acum, dacă ar fi găsit pe cineva disponibil să se ocupe de această afacere. Dacă nu va găsi cât de curând un investitor dispus să dea banii ceruţi pe această nouă structură de cazare, Ion Rotaru spune va încerca să-l introducă în circuitul turistic în primăvara viitoare. Construit ca hotel care să deservească turiştii ce vin la Aqua Park Blue Eden şi nu numai, hotelul este scos la vânzare pentru suma de 759.000 de euro.

„Acolo sunt două alternative, însă nu m-am decis! Am dat anunţul ca să testez piaţa. Am vrut să văd dacă apare vreo oportunitate de la vreun investitor. Vrem să găsim un investitor care să dea o sumă bună pentru construcţie, cu tot cu teren, dacă nu avem alte posibilităţi. Dacă nu vom găsi investori, atunci îl vom deschide noi. Mai trebuie 100.000 de euro, nu e o sumă mare, pentru a-l deschide, dar o problemă este că nu are cine să se ocupe de el. Eu nu pot, copiii nici atât, va trebui să găsim pe cineva interesat să admi-nistreze hotelul.

Am avut şi vara aceasta, şi vara trecută solicitări de cazare din partea turiştilor. Dacă nu găsim niciun investitor, în luna mai, anul viitor, îl vom deschide noi. Preţul solicitat este orientativ şi, consider eu, că este foarte bun pentru piaţa imobi-liară de astăzi. Are 36 de camere, cu băi, restaurant, bucătărie, sală pentru 250 de persoane, este o structură foarte bună“, a spus primarul Ion Rotaru.

Hotelul este mobilat pe jumătate, are lift, centrală termică, iar bucătăria trebuie dotată cu cele necesare. (Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.