Acasă Eveniment Poliţia Locală a închis două localuri de striptease

Poliţia Locală a închis două localuri de striptease

2413
1
DISTRIBUIȚI

 

Două localuri de striptease din Piatra-Neamţ au fost închise de poliţiştii locali în urma unor controale inopinate, efectuate miercuri noaptea. Iniţial, echipajul de la Poliţia Locală Piatra-Neamţ a mers la comercianţii din Parcul Tineretului, unde secretarul municipiului Florin Fecic a denunţat condiţiile insalubre în care se pregătea vata de zahăr. Cum nu i-au găsit pe cei vizaţi, care ori aflaseră că vor fi verificaţi, ori nu obişnuiesc să aibă un program fix, poliţiştii locali au decis să facă alte „vizite“.

„Miercuri noaptea, între 21.00 şi 01.00 am făcut două constatări. Două localuri striptease, unul în clădirea telegondolei şi cel de pe Petru Movilă, funcţionau fără autorizaţie de la primărie. S-a luat măsura sancţionării lor, cu câte 400 de lei, şi suspendarea activităţii până la intrarea în legalitate. Am mai verificat, atunci, şi câteva terase dar nu am găsit probleme. Cele două striptease-uri nu aveau acordul de funcţionare, în care sunt incluse şi autorizaţiile de la DSP, Mediu, ISU etc, nu aveau un orar stabilit. În plus, concurenţa la negru nu este corectă, adică unii pot să fie în regulă cu toate actele şi autorizaţiile iar alţii să funcţioneze fără toate acestea“, a declarat Eugen Pancu, şeful Poliţiei Locale Piatra-Neamţ.

Poliţiştii locali vor continua verificările pe parcursul săptămânii viitoare, fiind vizate, în special firmele care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică. (Ioana CALIŢCHO)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.