Acasă Eveniment Petru Paleu, condamnat într-un nou dosar

Petru Paleu, condamnat într-un nou dosar

2174
1
DISTRIBUIȚI

Fostul patron al firmei Energoterm (Petru Paleu) aflat deja după gratii în executarea unei pedepse de doi ani, a primit o nouă sentinţă de la Tribunal, în ziua de 4 mai. Astfel, într-un dosar în care acesta a prejudiciat Agenţia Judeţeană de Administrare Fiscală Piatra-Neamţ, Paleu a fost condamnat la trei ani şi două luni de închisoare, cu executare. Totodată, el va trebui să achite statului prejudiciul calculat la 2.232.530 de lei. Sentinţa nu este defi-nitivă.

Ţinând cont că se află în puşcărie, Paleu poate cere contopirea pedepselor, urmând să execute pedeapsa cea mai mare.

Trebuie specificat că fostul afacerist pietrean mai este judecat într-un alt dosar, privitor la construirea sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv al urbei de sub Pietricica.

Tot vineri, aceeaşi instanţă i-a condamnat pe fraţii Costică şi Ghiocel Ioan Radu, pentru uciderea unui bărbat în septembrie anul trecut. Primul a luat şase ani şi două luni, iar celălalt a primit o amendă penală de 2.200 de lei. Ei vor trebui să-i achite soţiei victimei daune de 6.000 de lei şi câte 500 de lei, lunar, cu titlu de prestaţie periodică pentru cele două fetiţe rămase fără tată.

(Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

  1. Poate il intreaba cineva de jaful facut la Pangarati cu innstalatia de apa.Toti complicii au tacut iar cetatenii din localitatea respectiva nu pot consuma apa.Vad ca nici Apa serv Neamt nu comunica clar care sunt motivele de nu preiau in sistem si instalatia de la Pangarati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.