Acasă Politica Pe deputatul Harbuz l-a bântuit gândul demisiei. I-a trecut repede

Pe deputatul Harbuz l-a bântuit gândul demisiei. I-a trecut repede

1774
1
DISTRIBUIȚI

Parlamentarii nemţeni au gânduri şi gânduri, dar aşa cum le mai gândeşte Liviu Harbuz, deputatul PSD din fostul colegiu III nu mai sunt mulţi să-l concureze.

Într-o postare pe internet, Liviu Harbuz spune că a depus „cu lacrimi în ochi“ o lumânare la Colectiv, iar acel moment i-a trezit ideea demisiei din Parlament şi retragerea din politică.

Sunat de reporterul Realitatea, Liviu Harbuz a renunţat rapid la idee şi a revenit asupra declaraţiei: „Am spus că îmi dau demisia în cazul în care lucrurile nu merg în direcţia bună. Dar nu este cazul deoarece PSD merge în direcţia bună“, a declarat deputatul.

Este adevărat că una dintre măsurile anunţate de şeful PSD Liviu Dragnea a fost că Victor Ponta va demisiona, ceea ce s-a şi întâmplat.

Poate că demisia tuturor parlamentarilor este o idee bună, care ar mai linişti din dorinţa „străzii“, dar asta ar însemna ca parlamentarii, cu tot cu Liviu Harbuz să-şi dea demisia şi mai apoi să anunţe că au făcut-o nu că doar s-au gândit la asta. Asta e pro-blema parlamentarilor nemţeni, că doar se gândesc la lucruri bune, dar nu le şi pun în aplicare.

(A.N.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.