Acasă Social Patru ani de închisoare în tentativa de omor de la ...

Patru ani de închisoare în tentativa de omor de la Colibele Haiducilor

1083
1
DISTRIBUIȚI

Tribunal l-a condamnat, ieri, pe Maricel Sorinel Zenica, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, la patru ani de puşcărie, pentru tentativă la omor. Individul a ajuns după gratii pentru că, în august, a înjunghiat-o pe Stela Manolache, o femeie de 34 de ani, din comuna Pângăraţi, în părculeţul din faţa restaurantului Colibele Haiducilor, din Piatra-Neamţ. El va trebui să-i achite victimei daune morale şi materiale de 31.000 de lei.

Conform procurorilor, agresorul (care a mai comis infracţiuni în ţară dar şi în străinătate) a declarat că avea o relaţie cu victima din 2016 şi obişnuiau să se întâlnească periodic în urbea de sub Pietricica (însă victima, care este căsătorită, a susţinut doar că se cunoştea cu bărbatul de mai demult când l-ar fi ajutat să-şi rezolve nişte probleme juridice).

În ziua cu pricina, femeia a venit cu un taxi în oraş, s-a întâlnit cu Zenica, iar amândoi au mers în parc şi au stat mai mult timp de vorbă pe o bancă. La un moment dat au început să se certe şi, când ea s-a ridicat să plece, individul, furios, a lovit-o cu pumnul în faţă. Femeia a căzut, iar Zenica s-a urcat cu genunchii pe ea şi a înjunghiat în partea stângă a pieptului, de mai multe ori, cu un briceag pe care-l avea la el. După ce a văzut-o plină de sânge a coborât spre Parcul Zoo, iar la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare a întâlnit un echipaj al Poliţiei, căruia i s-a predat.

După agresiune, cu greu, victima s-a ridicat şi, horcăind, s-a refugiat în curtea restaurantului din apropiere. Chelneriţele care au văzut-o plină de sânge au sunat la 112, iar în scurt timp în zonă a intervenit ambulanţa care a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la spital. Victima a fost diagnosticată cu „traumatism toracic, hemotorax (acumulare de sânge în plămâni – n.r.) şi o fractură costală“.

(Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.