Acasă Eveniment O femeie s-a aruncat de la etaj

O femeie s-a aruncat de la etaj

1034
0
DISTRIBUIȚI

Joi după-amiază (20 septembrie), o femeie în vârstă de 42 de ani, din oraşul Târgu-Neamţ, a vrut să îşi pună capăt vieţii şi s-a aruncat în gol, de la fereastra propriului apartament, situat la etajul II al unui bloc de pe strada Mihai Eminescu. Evenimentula  avut loc pe la ora 16, în zona „Unirii“ a urbei de lângă Ozana.

La faţa locului au intervenit pompierii, poliţiştii, jandarmii dar şi un echipaj medical. Victima, care din fericire a supravieţuit impactului, a fost preluată cu ambulanţa şi transportată la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Dimitrie“, iar de acolo – transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ. Femeia a avut mare noroc pentru că, în încercarea de a-şi pune capăt vieţii aruncându-se de la etaj a căzut peste o maşină de transport marfă. De la impact, ea s-a ales cu fracturi multiple la mâini şi picioare, însă fără răni grave la nivelul capului (avea doar o uşoară contuzie craniană). La spital, ea a fost operată, întrucât avea şi splina ruptă, iar momentan se află internată pe secţia de Anestezie Terapie Intensivă. La blocul cu pricina, pompierii au folosit o scară culisabilă pentru a urca până la balconul apartamentului, după care au pătruns în casă, vizând înlăturarea altor potenţiale pericole (eventuale scăpări de gaze).

Nu au găsit decât două pisici de care avea grijă proprietara. Vecinii spun că femeia ar fi avut afecţiuni psihice şi de aceea a vrut să se sinucidă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest sens.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.