Acasă Social Nemţenii nu prea au fost atraşi de deschiderea Târgului de Crăciun

Nemţenii nu prea au fost atraşi de deschiderea Târgului de Crăciun

1015
0
DISTRIBUIȚI

Dacă la primele două ediţii ale Târgului de Crăciun nemţenii au luat cu asalt platoul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamţ, anul acesta mai puţin de 1000 de persoane au ales să înfrunte frigul pentru a participala primul spectacol organizat în cadrul târgului. Cu toate acestea, cei prezenţi au intrat cât ai clipi în atmosferă şi s-au încălzit, care cu un ceai, care cu un vin fiert, care dansând pe ritmurile artiştilor de pe scenă. Momentul cel mai aşteptat al serii a fost concertul îndrăgitului interpret germanLou Bega, care i-a antrenat la dans până şi pe cei mai comozi dintre vizitatori. Nici patinoarul nu a fost uitat de cei prezenţi; centrul de închiriere a forfotit pe tot parcursul serii, ca de fiecare dată copiii fiind cei mai fideli clienţi. Potrivit organizatorilor, distracţia de la Târgul de Crăciun va dura până pe 5 ianuarie, astfel de spectacole urmând să aibă loc în fiecare weekend.

Următoarele concerte vor avea loc vineri, 14 decembrie, când va fi seara dedicată folclorului; pe scena de la Curtea Domnească vor urca ansamblurile folclorice „Dor vânătorean“ şi „Comorile Neamţului“ darşisoliştiilocaliLaurenţiu Marian, Daiana Vinca şi Cosmin Timofte.

Sâmbată, 15 decembrie, la Târgul de Crăciun va concerta Adina (ex Heaven), iar seara de duminică va fi dedicată muzicii folk, atmosfera urmând să fie întreţinută de Adrian Bezna, Cezar Popescu şi Nicu Zota.

(R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.