Acasă Social Metoda „ghiulul“ – ţeapă auto

Metoda „ghiulul“ – ţeapă auto

2956
3
DISTRIBUIȚI

Zilele trecute, la ieşirea din municipiul Roman, mai mulţi şoferi au semnalat prezenţa unei maşini înmatriculată în străinătate ai căror ocupanţi pretind că au necazuri, pretext pentru a comite înşelăciuni.

„Aceasta este maşina cu care umblă. Stau la marginea drumului şi fac semne să opreşti. Apoi spun că au rămas în pană de benzină şi se oferă să-ţi vândă un ghiul, chipurile de aur, în schimbul a câteva sute de lei să-şi ia combustibil. Dacă te oferi să le dai un litru de benzină, refuză. Sunt mai mulţi ţigani, care se dau turci sau bulgari. Sunt foarte insistenţi şi devin agresivi. Au cu ei şi o femeie. Nu opriţi, pentru că este o ţeapă!“, trage un semnal de alarmă Alin, un şofer din oraşul Târgu-Neamţ care a trecut prin zonă şi a fotografiat maşina cu pricina.

Respectivii suspecţi nu stau într-un singur loc, ci îşi schimbă la câteva ore poziţia, fiind văzuţi şi în zona Bicaz, pe drumul ce duce către judeţul Harghita. (Mihai SAVA)

3 COMENTARII

  1. Daca va intanliti cu acei hiperpigmentati, sa le oferiti cat mai multe M(odena)U(nica)E(uropeana) dupa care sa le transmiteti faptul ca un autoturism cu motorizare CDI functioneaza pe MOTORINA.

    Prin urmare nu prea ai cum sa ramai fara benzina cat timp masina ta este un diesel.

    Ma rog, puteti sa le oferiti un lirtu de benzina dupa care aruncati-le si o tigara aprinsa! Pretul unui litru de benzina = cca 6 lei. Expresia de pe fetele alora = Nepretuita.

    O deratizare impinsa la extrem.

    Morala: Fanii lu’ Guta si Mizel “bubuie” de inteligenta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.