Acasă Eveniment Magazin în flăcări

Magazin în flăcări

1932
0
DISTRIBUIȚI

Din cauza unui coş de fum neprotejat termic, în seara de 23 februarie a izbucnit un incendiu la un magazin mixt, din comuna Rediu. Alarma a fost dată pe la ora 19.30, iar pentru stingere au intervenit trei echipaje de pompieri pietreni, cu o autospecială, o autocisternă, o ambulanţă SMURD (în caz de nevoie), nouă voluntari roznoveni cu altă maşină, alţi voluntari de la Cândeşti, cu o autospecială, şi cei din localitatea afectată. Totuşi, au ars aproximativ zece metri pătraţi din pereţii unei camere amenajate la mansarda construcţiei, tot atâta din faţada mansardei şi vreo 14 mp din acoperiş.

Tot de la un horn neprotejat, alt incendiu a avut loc duminică după-amiază (24 februarie), la o locuinţă amenajată în curtea Mănăstirii Agapia. Pompierii târgnemţeni cu două autospeciale, sprijiniţi de voluntari, au lichidat focul. S-au mistuit zece mp din acoperişul casei şi 15 mp din pereţii camerei centralei termice.

De asemenea, în perioada 22-24 februarie, pompierii au intervenit pentru stingerea unor mici incendii plecate de la coşurile necurăţate, în următoarele localităţi: Timişeşti, Goşmani (Români); Rădeni (Păstrăveni); Doljeşti; Târzia (Brusturi); Grumăzeşti; Roman (strada Ştefan cel Mare); Târpeşti (Petricani) şi Târgu-Neamţ – strada Mihai Eminescu.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.