Acasă Administratie Mădălina Ciubotaru şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean

Mădălina Ciubotaru şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean

2122
3
DISTRIBUIȚI

Şedinţa Consiliului Judeţean din 29 noiembrie s-a lăsat cu încă o demisie, de această dată protagonista fiind Mădălina Ciubotaru, din tabăra PSD. Consiliera demisionară şi-a anunţat intenţia la sfârşitul întrunirii, motivând că este implicată în proiecte care nu-i mai permit să deţină această calitate în legislativul nemţean. De altfel, Ciubotaru nu mai este nici membru PSD, după ce a ales să se alăture formaţiunii nou formată de Victor Ponta – PRO România, după cum ne-a confirmat coordonatorul partidului de la Neamţ, Liviu Harbuz. Acesta a mai menţionat că fosta consilieră se va ocupa de organizaţia de femei a partidului, aflat în plin proces de organizare în judeţul nostru. Tot ca noutate, sub aripa coordonatorului PRO România a intrat şi liderul tineretului liberal de la Neamţ – Radu Secuiu, cel care i-a fost aproape pe vremea când candidau împreună la Piatra-Neamţ (Harbuz pentru primărie, Secuiu pentru Consiliul Local) şi care a părăsit PSD, intrând ulterior în PNL.

Privitor la alte nume, mai sonore, care s-au alăturat partidului PRO România, Harbuz a menţionat că, deocamdată, „acestea sunt cele mai cunoscute“; el a făcut şi menţiunea că fostul viceprimar de Piatra-Neamţ, Aurelia Simionică s-a retras, deşi la un momentdat lăsa să se înţeleagă faptul că vrea să revină pe scena politică odată cu înfiinţarea PRO România.

„Oricine este binevenit în partid. Suntem în perioada de organizare, încă nu avem preşedinţi sau vicepreşedinţi, ci doar coordonatori, urmând să se organizeze alegeri interne pentru desemnarea liderilor. Cine doreşte, aşadar, să ni se alăture o poate face oricând atât timp cât va trece de filtrul de etică şi morală“, a spus Liviu Harbuz.

(R.C.)

3 COMENTARII

  1. Din seria, Tarfe politice, Calai si Mercenari: In anul de gratie 2016, undeva prin toamna, eternul Harbuz ne spunea ceva de genul – „Am renunţat de tot la politică. Sunt scârbit de ceea ce se întâmplă astăzi în politică şi consider că e de ajuns. Se vorbeşte despre tot felul de înţelegeri cu partidele mici, se aşteaptă să-şi dea voturi unii altora. Eu nu am niciun interes, nici personal, nici financiar, precum au alţii… pentru că asta se urmăreşte de fapt la Neamţ: interesul financiar. Revin la meseria mea de bază, la Colegiul Medicilor Veterinari.”

    Sursa http://realitateamedia.ro/scarbit-de-politica-liviu-harbuz-renunta-la-pmp-si-la-candidatura/

    Astazi, acelasi Harbuz, pupa posteriorul lui Ponta.

    Concluziile le trage fiecare!

  2. Nu va mai murdariti ziarul cu nulitati de genul madalina ciubota si harbuz1 Cine este aceasta duduie si cu ce a contribuit ea pt binele societatii?1 Pt bunastarea ei si a lu; tacsu, da, in rest praf mare moncher. Despre vulturul asta de harbuz care a lins clantele psd, pmp, pnl, iar acum s-a intors la combinatiile lui cu ponta, nu am decat sa-i transmit ca eu nu prea halesc ciorbe reincalzite si vrajeala lor de maidan nu tine for ever!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.