Acasă Eveniment Locuinţe în flăcări

Locuinţe în flăcări

1839
0
DISTRIBUIȚI

Din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile, în după-amiaza de 21 ianuarie a izbucnit un violent incendiu, în satul Grinţieşul Mare (al comunei Grinţieş). Alarma a fost dată pe la ora 21.30. Pentru stingere, la locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri târgnemţeni, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD de prim-ajutor (din cadrul Gărzii II de interventie Poiana Teiului). În sprijin, în acţiunile de localizare şi lichidare a incendiului, au intervenit şase voluntari.

Totuşi, au ars: aproximativ 60 de metri pătraţi din acoperişul locuinţei, realizat din astereală de lemn cu învelitoare de tablă şi izolaţie din vată minerală, precum şi mai multe materiale depozitate în pod. Din păcate, flăcările s-au propagat la o altă proprietate, care era lipită de prima, unde au ars acoperişul pe 36 mp şi doi pereţi din bîrne. Echipajul de paramedici SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei celei de-a doua case, care a făcut un atac de panică.

Un alt incendiu a izbucnit, ieri după-amiază, la o gospodărie din Dragova (Cândeşti). Acolo, pentru stingere au intervenit trei echipaje de pompieri pietreni (cu două autospeciale, o ambulanţă SMURD) şi voluntarii – cu altă maşină. Cauza evenimentului urma să fie stabilită după lichidarea incendiului.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.