Acasă Administratie Lider PSD, jurist la Spitalul Judeţean

Lider PSD, jurist la Spitalul Judeţean

3670
8
DISTRIBUIȚI

Victor Adrian Marghidan, liderul consilierilor locali ai PSD Piatra-Neamţ, este noul jurist al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ. Acesta a fost declarat „Admis“, săptămâna aceasta, după ce a trecut de probele concursului (proba scrisă şi interviu) pentru postul vacant scos la mezat. Marghidan a fost singurul candidat înscris la examen, astfel că drumul spre câştigarea postului a fost unul, la prima vedere, facil.

Locul de muncă a fost scos la concurs după ce unul dintre juriştii unităţii a intrat în concediu de creştere a copilului, iar celălalt are calitatea de martor într-un dosar în care spitalul este parte civilă. Într-o primă fază, în octombrie, anul trecut, SJU a anunţat că are un post liber de consilier juridic debutant (pe perioadă determinată), însă concursul a fost anulat, pe motiv că nu este permis ca un debutant să se ocupe de problemele juridice ale spitalului. Aşadar, s-a trecut la întocmirea unor noi condiţii valabile pentru înscrierea la noua competiţie. Una la care au avut posibilitatea să se înscrie doar cei cu minimum 6 ani şi 6 luni vechime în specialitate. Marghidan a îndeplinit condiţiile pentru validarea dosarului de concurs şi, pe rând, a trecut de proba scrisă – cu 65 de puncte, la interviu fiind răsplătit cu 100 de puncte. Postul de jurist, pe perioadă determinată, va fi ocupat de Marghidan vreme de aproximativ doi ani.

(T. MARIAN)

8 COMENTARII

 1. A fost cel mai bun dintre candidati.Felicitari!Iata ca PSD are oameni de valoare, care dovedesc asta in concursuri”pe bune”, luind fata altor candidati.Oricum, nu ma indoiam…

 2. Bine ca nu a iesit pe locul 2!

  Oricum traim in tara in care sinistrul Apărării nu a făcut armata, ala de la Sport a picat examenul de titularizare ca profesor de sport, iar tuta de la ANAF a picat oralul.

  La toatea acestea se adauga faptul ca un penal conduce guvernul prin intermediul unei marionete.

  Un lucru ramane cert (n.b. vorba lui Dan Teodorescu) : Intr-o tara condusa de psd, nu ne putem permite sa-l pierdem pe MU_E !

    • Are facultate.Interesant este de unde a devenit jurist si cine e tatal si mama dumnealui.E usor sa dai search pe Google si sa afli.Cum este posibil sa infiinteze mami Colegiul Juristilor din Romania,unde s-a inscris inclusiv renumitul Soric si cum sa te autointitulezi “decan”.Apropo,dansul lucra inainte la Hidroserv,unde,spectaculos de straniu a intrat in locul mamei cand aceasta s-a pensionat.Eu zic ca CV-ul dansului e la fel de “incarcat” de experienta.Ce inseamna sa ai parinti.

 3. Doamna Marghidan nu mai este decan de ani buni. In Colegiul Consilierilor Juridici se poate inscrie oricine indeplineste conditiile legale. La concursurile pentru ocuparea unor posturi vacante de consilier juridic, la fel. Cel mai probabil rautatile exprimate in comentarii vin din partea unora care nu stiu in ce consta profesia de consilier juridic.

  • Se prea poate madam

   In schimb suntem familiarizati cu fisa postului in meseria de sluga, sugau, lingau, marioneta, pun-in-curist, pozitia ghiocel si pozitia capra…

   DaCA CAndidatul (cacofonie intentionata) are carnet de membru de partid, este numit in functii publice si tinut in brate pe linie de partid… Aveti dreptate: Nu stim in ce consta treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.