Acasă Eveniment Înjunghiat pe terasă

Înjunghiat pe terasă

1052
0
DISTRIBUIȚI

Un romaşcan de 48 de ani şi-a găsit sfârşitul în weekend, fiind înjunghiat chiar pe o terasă din centrul oraşului. Bărbatul a fost transportat rapid la Spitalul Municipal Roman, părând a avea şanse de supravieţuire. După ce medicii s-au străduit însă timp de aproape patru ore

să-l ţină în viaţă, el a decedat. Agresorul său a fost capturat de poliţişti în zona spitalului şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Având în vedere că victima a decedat în urma leziunilor suferite, ancheta a fost preluată de un procuror cri-minalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi cu privire la un conflict izbucnit într-un local din municipiul Roman. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au identificat un bărbat de 48 de ani din Roman care prezenta o plagă produsă prin înţeparea cu un obiect ascuţit, acesta fiind preluat şi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Totodată, poliţiştii au desfăşurat acti-vităţi de depistare şi identificare a autorului faptei. La scurt timp au depistat un bărbat de 57 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii. Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ. Victima a decedat la spital din cauza leziunilor suferite, iar bărbatul de 57 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore“, a declarat Georgiana Moşu, purtător de cuvânt IPJ Neamţ.

(C.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.