Acasă Administratie A început repararea podului de la Roznov

A început repararea podului de la Roznov

1721
0
DISTRIBUIȚI

Gropile de pe podul peste care trece peste râul Bistriţa de la Roznov au intra în atenţia administraţiei locale după ani de zile în care au fost coşmarul şoferilor. Potrivit şefilor de la judeţ, care spun că i-au atras atenţia de mai multe ori primarului Ionel Ciobotaru să nu mai neglijeze această problemă, reparaţiile au început şi se fac prin plombare cu asfalt la rece.

„Insistenţele mele, inclusiv o atenţionare pu-blică prin intermediul unei conferinţe de presă, văd că au dat roade. Nu-l felicit pe domnul primar pentru că nu a realizat nici o performanţă privind obiectivul respectiv! E doar o manifestare firească şi punctuală a unei activităţi în slujba comunităţii, a participanţilor la trafic, cărora ar trebui să le ceară scuze pentru întârziere şi disconfortul pricinuit atîta vreme“, a spus vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ion Asaftei.

Curios este, însă, cât timp va rezista acest asfalt la rece şi dacă cineva conştientizează faptul că lucrările provizorii nu rezistă în timp, acest pod având nevoie de o reabilitare mult mai amplă. (R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.