Acasă Administratie Iar licitaţii la piaţă

Iar licitaţii la piaţă

2165
0
DISTRIBUIȚI

Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 12, societatea care administrează Piaţa Centrală din Piatra-Neamţ – CMI Urban – organizează o nouă rundă de licitaţii pentru ocuparea spaţiilor comerciale care încă sunt libere în complexul agroalimentar.

Este vorba despre două spaţii destinate comerţului de tip fast-food, opt spaţii în sectorul lactate, trei la panificaţie, patru la peşte, trei spaţii destinate comerţului cu vin, şase în sectorul preparatelor din carne, nouă în sectorul de carne neprocesată, un spaţiu pentru difuzarea presei şi câteva zeci de spaţii pentru comercializarea de produse alimentare ambalate şi de uz gospodăresc.

Preţurile de pornire variază în funcţie de suprafaţa spaţiilor şi de marfa care urmează să fie pusă în vânzare. De exemplu, la fast-food – 10.000 de lei/lună, la lactate – 1.000 lei/lună, la pâine – 850 de lei/lună, la carne – 4.200 lei/lună. Fiecare participant care se va înscrie va trebui să plătească o taxă de 100 de lei şi alţi 20 de lei pentru caietul de sarcini, sumă la care se adaugă o garanţie de participare la licitaţie cuprinsă între 102 lei şi 1.200 de lei.

(R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.