Acasă Sport Fotbal – FC Ceahlăul: Sforţări pentru o a doua izbândă a sezonului,...

Fotbal – FC Ceahlăul: Sforţări pentru o a doua izbândă a sezonului, pe Borzoghean

1955
0
DISTRIBUIȚI

 

Lotul divizionarei secunde pietrene de fotbal Ceahlăul se pregăteşte să lege cu o victorie remiza „albă“ (0-0) obţinută la mijlocul săptămânii în deplasarea cu Oţelul Galaţi. În etapa a zecea a eşalonului secund, mâine, de la ora 11, pe stadionul „Municipal“, galben-negrii primesc vizita celor de la ACS Berceni. Cu doar cinci puncte câştigate în 11 partide, ai noştri au rămas pe ultimul loc în clasamentul seriei celor 13 competitoare. De partea cealaltă, oaspeţii vin pe Borzoghean cu dorinţa clară de a mai adăuga ceva pe propria linie de clasament, lângă cele 15 puncte deja adjudecate pentru locul 8 al seriei I.

Chitoşcă şi Căruţă sunt incerţi

Nou venit în staff-ul tehnic pietrean, tehnicianul italian Simone Mazzali se confruntă pentru jocul oficial de campionat de mâine cu două prbleme de lot. Neînvins în derby-ul retrogradării jucat de noii săi elevi miercuri la Galaţi, Mazzali are toate motivele să spere la obţinerea unui succes în duelul de mâine. Până la momentul startului de meci, italianul şi cei doi colaboratori ai săi (Mihai Ionescu şi Radu Lefter) trebuie să rezolve cumva incertitudinea ce planează asupra a doi oameni importanţi din propria echipă de start. Datorită unor probleme medicale, Chitoşcă, dar şi Căruţă nu s-au putut pregăti cot la cot cu ceilalţi coechipieri în antrenamentul de ieri.

„Ne dorim şi trebuie să învingem în acest meci“, îşi încuraja proprii coechipieri din vestiarul Ceahlăului, Doru Popadiuc. Asemeni colegilor de echipă, mijlocaşul înregimentat deja de campioana României în Liga 1, Steaua Bucureşti, lăsa de înţeles că a şi uitat cum e să te bucuri de o victorie la capătul unui joc oficial de campionat. Singurul succes înregistrat de formaţia pietreană de fotbal în noua ediţie a campionatului Ligii a II-a a rămas cel izbutit chiar în runda inaugurală, pe terenul propriu, la vizita „marinarilor“ de la Farul Constanţa. Echipa de start a nemţenilor ar putea avea mâine pe teren următoarea componenţă: Al. Barna – Gheorghiu, L. Cazan (cpt.), V. Călin, Margină – I. Stana, Iovu – Popadiuc, Ştefănescu, Barb Copoţ – D. Nedelcu.

Oaspeţii sunt mai odihniţi

Pentru jocul de mâine la Piatra-Neamţ, oaspeţii vin mai odihniţi decât jucătorii echipei gazdă. Cei de la ACS Berceni au jucat şi au câştigat ultima dată sâmbăta trecută, pe terenul propriu, tot împotriva Farului. Victoria a fost reuşită la debutul părţii secunde a meciului, o dispută în care Berceniul şi-a pierdut portarul titular (pe Stoian), după eliminarea sa într-o fază la care a jucat mingea cu mâna dincolo de propria-i suprafaţă de pedeapsă. În aceste condiţii, formaţia antrenată de Nelu Prună ar putea avea următoarea componenţă în faţa Ceahlăului: Manciu – Cană, Fâşie, Nicu (cpt.), A. Radu – M. Neagu, Al. Radu, Ettien, A. Pătraşcu – Pădureţu, L. Dobre.

Doi foşti campioni naţionali vin ca adversari ai Ceahlăului

Pe banca tehnică a ilfovenilor ar putea rămâne şi căpitanul Epaminonda Nicu, cel care în disputa de la Bacău cu Sport Club şi-a condus echipa spre victorie. Epaminonda Nicu şi Răzvan Pădureţu sunt doi foşti campioni ai întrecerii Ligii 1 în România. Primul a câştigat titlul cu Unirea Urziceni, iar celălalt în două rânduri cu Dinamo şi a treia oară tot cu Urziceni. (C. AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.