Home Eveniment Traficantul de cannabis

Traficantul de cannabis

Email Imprimare PDF

 

* Iustin Andrei Băhneanu, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc * după gratii au ajuns alţi trei prieteni ai acestuia, care aprovizionau drogaţii din Braşov * ca urmare a percheziţiilor făcute, oamenii legii au confiscat 1.200 de grame de rezină de cannabis, 2.790 de euro şi 5.000 de lei

 

Pietreanul Iustin Andrei Băhneanu, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat preventiv, la sfârşitul săptămânii trecute, de Tribunalul Braşov, acuzat fiind de trafic de droguri de risc. Tot după gratii au mai ajuns alţi trei amici ai acestuia, care făceau parte din aceeaşi grupare infracţională. Este vorba despre băcăuanul Iulian Agavriloaia (25 de ani, din municipiul Moineşti), Darius Brătianu (28 de ani, din Braşov) şi Andrei Ovidiu Chipriotis (30 de ani, tot din Braşov). Încarcerarea celor patru a survenit ca urmare a descinderilor făcute, în după-amiaza de 4 octombrie, de poliţiştii antidrog braşoveni, coordonaţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, care investigau o grupare ce se ocupa cu traficul şi consumul de droguri.

Joia trecută, oamenii legii l-au prins în flagrant pe pietreanul Băhneanu, care lucra ca recepţionier la un hotel din Poiana Braşov, când vindea zece grame de rezină de cannabis, individul fiind însoţit de băcăuanul Agavriloaia şi braşoveanul Brătianu. Asupra acestora au mai fost găsite alte zece grame din acelaşi drog. Tot pe 4 octombrie, ofiţerii antidrog au făcut o percheziţie acasă la Chipriotis, unde au fost găsite 1.200 de grame de rezină de cannabis şi 40 de grame de cannabis. "De asemenea, au fost ridicate şi sumele de 2.790 de euro şi 5.000 de lei, bani proveniţi din vânzarea de droguri. În timpul efectuării perchezitiei, a mai fost identificat B.L., de 24 de ani, din Braşov, iar în urma controlului asupra autoturismului acestuia au fost găsite alte 11 grame de cannabis. Învinuiţii distribuiau drogurile de risc către consumatorii din municipiul Braşov, pentru suma de 75 de lei/ gram, iar valoarea de piaţă a drogurilor este de 20.000 de euro", este precizat într-un comunicat remis prin Biroul de presă al Poliţiei Române.

 

 

 

 

Nou ! Cititi zilnic

Nume:

Email:

Termeni si Conditii


Cine e online

Avem 106 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner

Classmedia Text

Infiintam SRL in 3 zile
AF, PF, II, SRL, Asociatii si fundatii, puncte de lucru, cesiuni, fuziuni.
Tel: 0233/229656
Mobil: 0744/592554
www.infiintamsocietati.ro
Class Media va ofera servicii grafice, tipografice, web design profesional si optimizare web, promovare Google.
Tel: 0233/229656
Mobil: 0744/592554
www.classmedia.ro
Oferim servicii profesionale de grafic design, web design, logo design concept (sigle), Manuale de identitate, papetarie de afaceri, servicii tipografice,foto digital.
Tel: 0233/229656
Mobil: 0744/592554
www.serviciigrafice.ro