Acasă Eveniment Dispărută din tren

Dispărută din tren

1878
0
DISTRIBUIȚI

Angelica Daraban, o romaşcancă în vârstă de 62 de ani, este căutată de poliţişti după ce, pe 18 decembrie 2018 a plecat de acasă, cu trenul, spre locuinţa părinţilor din comuna Săbăoani, însă de atunci nu a mai fost văzută.

La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată astfel: capul acoperit cu o bască neagră, haină din material textil de culoare neagră prevazută cu fermoar, pulover de culoare închisă cu guler înalt, pantaloni din stofă de culoare neagră, iar în picioare avea cizme din piele cu fermoar de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, aproximativ 57 kilograme, faţa ovală, ten alb, frunte verticală, ochi căprui şi părul vopsit blond (grizonat). ca semne particulare, ea prezintă depigmentarea pielii în zona mâinilor. Femeia a fost căutată de poliţişti atât în municipiul Roman, în localitatea Săbăoani, precum şi în locurile frecventate de aceasta, însă nu a fost găsită până în prezent.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea ei, este rugată să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliţie, ori să sune la 112!

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.