Acasă Economic De şapte ani, Realitatea Media este lider de necontestat al presei...

De şapte ani, Realitatea Media este lider de necontestat al presei nemţene

1202
0
DISTRIBUIȚI

Realitatea Media SRL editează cel mai puternic cotidian din judeţul Neamţ şi este, totodată, cea mai performantă societate comercială din domeniu. Topul firmelor, ediţia a XXV-a, a reconfirmat, pentru a şaptea oară, poziţia de lider al presei nemţene a societăţii Realitatea Media SRL, evenimentul de excepţie al mediului de afaceri în care a fost premiată performanţa având loc, ieri, la Târgu-Neamţ.

Realitatea Media SRL se menţine, aşadar, pe prima treaptă a podiumului în Topul firmelor nemţene datorită rezultatelor financiare remarcabile pe care le-a obţinut în anul fiscal 2017, fiind cel mai performant jucător în domeniu. Clasamentul întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, pe baza datelor din bilanţuri, a evidenţiat încă o dată valoarea incontestabilă pe care compania care editează cotidianul Realitatea o are pe piaţa media din Neamţ.

În ciuda greutăţilor cu care se confruntă mediul de afaceri, în contextul schimbărilor continue care au influenţat iremediabil piaţa media, societatea Realitatea Media reuşeşte, de şapte ani, să obţină performanţă dobândită cu profesiona-lism, abnegaţie şi seriozitate.

Realitatea Media s-a impus pe piaţa de profil din judeţ cu o echipă consolidată de profesionişti, cu un portofoliu important de cititori şi colaboratori.

Evaluarea performanţei financiare a fost realizată pe baza datelor financiare, Realitatea Media SRL intrând la categoria „Activităţi de editare a cărţilor, ziarelor, revistelor şi alte activităţi de editare“, întreprinderi mici.

Acordarea distincţiilor a fost realizată, în cadru festiv, de către reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie, la Pensiunea Aristocratis din oraşul Târgu-Neamţ. Evenimentul a reunit oameni de afaceri şi politicieni, oficialităţi locale şi judeţene.

Topul firmelor este unul dintre cele mai importante evenimente ale mediului de afaceri nemţean din an, manifestare tradiţională care are drept scop promovarea companiilor cu rezultate remarcabile în anul precedent fiscal. Performanţele agenţilor economici au fost evaluate în funcţie de principalii indicatori financiari din bilanţul contabil pe anul 2017: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa folosirii resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat. (N. R.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.