Acasă Eveniment Consiliul Judeţean organizează un raliu al maşinilor de epocă

Consiliul Judeţean organizează un raliu al maşinilor de epocă

2199
2
DISTRIBUIȚI

În perioada 7-8 iunie 2019 Consiliul Judeţean va organiza o primă ediţie a raliului maşinilor de epocă, ce se va desfăşura sub numele „Moldova Classic Rally“, după cum a anunat preşedintele Ionel Arsene. El a mai precizat că, datorită acestui eveniment Neamţul va apărea pentru prima dată pe harta sporturilor cu motor la nivel naţional. „Împreună cu reprezentantul Retromobil România, domnul Radu Gorea, am stabilit detaliile acestui eveniment, traseul urmând a străbate localităţile Piatra-Neamţ, Roman, Târgu Neamţ şi Bicaz.

Astfel, un număr cât mai mare de nemţeni vor avea posibilitatea de a admira maşinile de epocă participante la cursa automobilistică. Dincolo de evenimentul în sine destinat în primul rând locuitorilor judeţului Neamţ, organizarea unei astfel de competiţii naţionale contribuie cu succes la promovarea turistică a zonei“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Pentru acest eveniment este estimată prezenţa a aproximativ 50 de maşini care deţin „Atestatul de Vehicul Istoric“. (R.C.)

2 COMENTARII

  1. “…după cum a anunat preşedintele Ionel Arsene. El a mai precizat că, datorită acestui eveniment Neamţul va apărea pentru prima dată pe harta sporturilor cu motor la nivel naţional.”

    Sa-i transmita cineva (preferabil un asistent personal platit si ala din bani publici) faptul ca, in trecut, Neamtul a gazduit etape din campionatul national de raliuri precum si etape de hard enduro si offroad.

    Si astea sunt tot sporturi cu motor! Nu putem vorbi de o “prima data” cat timp a mai fost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.