Acasă Social Căutat de Poliţie

Căutat de Poliţie

1069
0
DISTRIBUIȚI

Oamenii legii solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui individ bănuit de comiterea infracţiunii de „însuşirea bunului găsit“; omul fiind surprins de camerele video ale unei societăţi comerciale din municipiul Piatra-Neamţ.

Din cercetări a rezultat că, pe 26 octombrie, bărba-tul a luat pe nedrept documentele uitate pe o bancă de o persoană. Cel bănuit de comiterea faptei are vârsta cuprinsă între 50 şi 55 de ani, avea asupra lui un rucsac, purta şapcă neagră şi era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o geacă maro. Poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, însă până în prezent acesta nu a putut fi identificat.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea celui din imagini, este rugat să anunţe Poliţia municipală Piatra-Neamţ la numărul de telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!

Poliţiştii atrag atenţia că „fapta de a nu preda în termen de zece zile un bun găsit, autorităţilor sau celui care l-a pierdut, sau a dispune de acel bun ca de al său, constituie infracţiunea de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoarea de la o lună la trei luni, sau cu amendă“.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.