Acasă Politica Candidaţii PMP s-au lansat alături de preşedintele Băsescu

Candidaţii PMP s-au lansat alături de preşedintele Băsescu

1403
0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 19 noiembrie, la Roman a avut loc lansarea oficială a candidaţilor PMP Neamţ pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. La eveniment, alături de conducerea filialei şi de simpatizanţi a fost prezent preşedintele Traian Băsescu alături de alţi membri de marcă ai Partidului Mişcarea Populară, precum Eugen Tomac sau europarlamentarul Siegfried Mureşan.

„Suntem din nou împreună, într-o nouă campanie electorală, mai importantă astăzi ca oricând. Important să ştiţi că nu este faptul că trimitem în Parlamentul României un om. Decisiv pentru România este ca Partidul Mişcarea Populară să fie în Parlament, ca să vegheze şi să intervină la toate derapajele aşa-ziselor mari puteri de astăzi, ale marilor partide, şi mai ales ale grupurilor de interese care se află deasupra acestora. Pentru că ele există, USL-ul încă trăieşte, şi intrarea PMP în Parlament trebuie să se întâmple obligatoriu. Iar, dacă acest lucru se va întâmpla, să ştiţi că şi nemţenii o vor duce mult mai bine. Vă spun cu siguranţă că obiectivul de ţară al PMP – unirea cu Basarabia – este un deziderat mai actual ca oricând, în condiţiile de astăzi. Trebuie să luptăm pentru acest lucru“ a declarat în debutul manifestării, preşedintele PMP Neamţ, Laurenţiu Dulamă.

„Principalul motor de dezvoltare a judeţului Neamţ este turismul; ori, ce dovadă mai bună să fie că PMP înţelege perfect acest lucru, decât faptul că trimite în Neamţ, să candideze pentru Camera Deputaţilor, pe fostul ministru al Turismului, adică un om potrivit, la locul potrivit. Din punct de vedere politic vreau să vă asigur că vom fi, în cel mai rău caz, a treia forţă politică a judeţului, pentru că avem de ce. Avem o fuziune reuşită cu UNPR-ul, avem foarte mulţi candidaţi de la alegerile locale care sunt în continuare alături de noi, care contribuie din toată inima la campanie şi le mulţumesc pe această cale. Nu avem nicio îndoială că PMP va obţine o performanţă foarte bună în Neamţ“, a spus Cristian Petrescu, candidat PMP pentru Camera Deputaţilor.

În urale şi scandări, Traian Băsescu şi-a început discursul cu motivarea dorinţei partidului pe care îl conduce de a ajunge la guvernare.

„Este un motiv simplu: pentru că avem treabă. Spre deosebire de alţii, care n-au treabă şi vor la guvernare, noi chiar avem lucruri de făcut. În primul rând, odată veniţi la guvernare, primul obiectiv va fi înfiinţarea Ministerului Reunificării Ţării. Este obiectivul pe care PMP şi l-a asumat prin program, şi este un obiectiv tangibil, realist.(…) Plecând de la această premisă, condiţia primordială pentru ca noi să intrăm într-o alianţă de guvernare este crearea acestui minister.“, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu.

În cadrul discursului său, preşedintele Băsescu a amintit măsurile pe care PMP le propune pentru revigorarea economică a României, în toate sectoarele, pornind de reforma în educaţie şi terminând cu cea din sistemul medical. De asemenea, acesta a declarat că are convingerea că PMP va fi marea surpriză la aceste alegeri, obţinând un rezultat cu două cifre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.