Acasă Eveniment Camion în flăcări

Camion în flăcări

1990
0
DISTRIBUIȚI

Luni după-amiază (18 februarie), din cauza unor scurgeri de combustibil, un autocamion a luat foc, pe DJ 208G, între satele Cârligi (comuna Ştefan cel Mare) şi Vad (Dragomireşti). Alarma a fost dată pe la ora 16, iar la locul evenimentului a intervenit un echipaj de pompieri pietreni, cu o autospecială. Flăcările au distrus capul tractor în întregime (compartiment motor, cabină, tapiţerie habitaclu, tahograf, staţie radio, două anvelope şi mai multe documente).

Tot pe 18 februarie, la ora 22, alt incendiu a izbucnit la un depozit de furaje, din Băhnişoara (Bahna). De data aceasta, focul a fost pus intenţionat de cineva. Pompierii romaşcani s-au deplasat acolo cu două autospeciale şi două echipaje, fiind sprijiniţi de doi voluntari de la Moldoveni, cu altă maşină. Au ars fânăria pe 30 de metri pătraţi, cinci tone de lucernă şi doi metri de gard.

Proprietara, care a făcut un atac de panică, a fost preluată şi transportată la spital cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Poliţiştii au preluat cercetările, pentru a-l identifica pe cel care a provocat incendiul.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.