Acasă Social Autovest Service SRL îşi sărbătoreşte profesioniştii

Autovest Service SRL îşi sărbătoreşte profesioniştii

2155
1
DISTRIBUIȚI

Compania Autovest Service a marcat, ieri, pensionarea lui Dan Sulteş, unul dintre cei mai pricepuţi mecanici auto din judeţul Neamţ şi, totodată, formator pentru generaţii de mecanici auto. Conducerea companiei a vrut să sărbătorească acest eveniment din viaţa profesională a lui Dan Sulteş, atât datorită faptului că este un adevărat expert în domeniul mecanicii auto, cât şi pentru că echipa Autovest este o mare familie, în care niciun eveniment important nu este trecut cu vederea.

Conducerea Autovest este mândră de faptul că îl are pe Dan Sulteş în echipă, şi, de altfel, pe toţi ceilalţi 17 specialişti, şi tocmai de aceea ieri a organizat o sărbătoare în cadrul căreia, pe lângă pre-miul pe care i l-a înmânat pentru cariera în cadrul companiei, a primit şi o trusă de scule. Dan Sulteş nu va părăsi colectivul Autovest, chiar dacă este proaspăt pensionar, ci îşi va continua activitatea în companiei.

„A fost onorant pentru mine să lucrez, toţi cei 12 ani, la Autovest, şi tocmai de aceea voi lucra în continuare, chiar şi după pensionare. Autovest este o a doua familie, în care mă simt foarte bine, conducerea firmei şi colegii sunt oameni extraordinari, adevăraţi profesionişti. Pentru mine, pentru noi ca echipă, important este ca clienţi să fie mulţumiţi şi, totodată, să îi facem să înţeleagă că toate lucrările pe care le efectuăm sunt pentru siguranţa lor. Chiar dacă uneori pare că o serie de intervenţii sunt mai costisitoare sau mai puţin vizibile, siguranţa clienţilor este înainte de toate.

De aceea, cetăţenii, atunci când se adresează service-ului  Autovest, pleacă de la noi foarte mulţumiţi şi ştiu că sunt în siguranţă. Este foarte importantă siguranţa şi ne dăm seama  repede de acest lucru, uitându-ne la ce se întâmplă în jurul nostru, atâtea tragedii din cauza defecţiunilor pe care le au autovehiculele. Meseria de mecanic auto pare relativ banală pentru marea majoritate, însă este foarte importantă, iar conducătorii auto ştiu foarte bine acest aspect“, a declarat proaspătul pensionar Dan Sulteş.

Constantin Iacoban, directorul general al Autovest, a spus despre Dan Sulteş, care este cunoscut în întregul judeţ pentru profesionalism şi seriozitate, că reprezintă o emblemă a companiei.

„Dan Sulteş este un profesionist, un bun coordonator, un bun formator. A reprezentat şi reprezintă, pentru societate, o emblemă, un nume care a atras clienţi, care a reprezentat întotdeauna seriozitate şi calitate. Este cunoscut de foarte mulţi clienţi din oraş şi foarte căutat. De aceea am vrut ca acest eveniment din viaţa lui, pensionarea, să nu treacă neobservat. Aşa că, pe lângă premiul în bani pe care i l-am acordat, i-am mai făcut o surpriză, în sensul că i-am făcut cadou o trusă de scule profesională cu care să continue, şi cu mai multă plăcere, activitatea în mijlocul colectivului nostru. Am transformat evenimentul lui într-o mică sărbătoare. Dan Sulteş este şi unul dintre oamenii care lucrează cu ucenicii, are foarte multă experienţă, răbdare, tact. Toţi cei care au iubit această meserie au avut ce învăţa de la el şi va continua să formeze tineri“, a adăugat Constantin Iacoban.

 

„Principala noastră caracteristică este profesionalismul“

Societatea Autovest Service SRL, cu sediul în Dumbrava Roşie, s-a impus în domeniul întreţinerii şi reparării autovehiculelor prin profesionalism şi seriozitate. Aceste două caracteristici ale echipei Autovest Service SRL, condusă de Constantin Iacoban, ca director general, au propulsat societatea în topul performerilor la nivel judeţean.

Echipa de profesionişti a Autovest Service, investiţiile continue în tehnologie performantă, în echipamente care să permită asigurarea serviciilor la cele mai înalte standarde, au făcut ca societatea să urce în topul celor mai competitive companii din judeţ.

„Suntem, de ani întregi, în topul firmelor de profil din judeţ, iar aceasta demonstrează că Autovest este o societate serioasă, care s-a poziţionat bine pe piaţă, care are parteneri serioşi şi clienţi stabili. Ne gândim mereu la viitor şi ne implicăm şi în rezolvarea unor nevoi ale comunităţii din care facem parte. În prezent, Autovest este singura companie auto-rizată RAR pentru cele mai multe operaţiuni, la nivel judeţean, pe care le putem executa. Am implementat un proiect important şi asigurăm, în exclusivitate, mentenanţa şi garanţia în cazul autobuzelor companiei Anadolu – Karsan şi Isuzu.

Am dezvoltat activitatea într-o hală, cu încă trei puncte de lucru, în Piatra-Neamţ, în aceeaşi curte, şi pentru maşinile de capacitate mare. Asigurăm întregul complex de lucrări care pot fi efectuate de un service auto: ITP, vopsitorie, tinichigerie, diagnoze, reparaţii, începând de la automobile, camioane, autobuze, pentru toate capacităţile. Principala noastră caracteristică este profesionalismul. Nu este niciun secret. Clienţii s-au convins că suntem cei mai buni, că avem cele mai bune oferte, iar serviciile sunt de cea mai bună calitate. Avem clienţi care vin şi din alte părţi pentru că oamenii vor să beneficieze de servicii de calitate, garantate, profesioniste. Totodată, avem furnizorii noştri de piese de schimb şi materiale. Avem franciza germană Automeister; ei ne pun la dispoziţie toate manualele de specialitate de reparaţii, ne urmăresc, fac o verificare anuală, un audit, sunt foarte exigenţi, începând de la intrarea pe poartă şi până la modul în care se prezintă service-ul, modul în care ne informăm clienţii. Avem furnizorul nostru Autonet, companie serioasă care răspunde de calitatea pieselor pe care ni le livrează“, a declarat Constantin Iacoban, directorul general al companiei Autovest.

Autovest Service SRL se ghidează după nevoile pieţii, oferind gama completă de servicii de cea mai bună calitate.

Mai mult, Autovest Services SRL se implică şi sprijină  comunitatea prin diferite programe de formare profesională.

„În fiecare an, avem încheiate contracte cu Colegiul Tehnic de Transporturi din Piatra-Neamţ, avem cursuri organizate prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, am avut cursuri finanţate şi din fonduri europene. În cadrul colectivului Autovest sunt trei colegi instructori, care îi formează pe tineri: Nicu Buculei, Bogdan Goia şi Radu Dascălu. Dan Sulteş îi pregăteşte pentru partea practică, pentru că are multă experienţă“, a mai adăugat Constantin Iacoban.

(Natalia RÎŞTEI)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.