Acasă Eveniment A ars clubul lui Rotăraşu din Roznov

A ars clubul lui Rotăraşu din Roznov

1133
0
DISTRIBUIȚI

Ieri după-amiază, un puternic incendiu a izbucnit la clubul deţinut de roznoveanul Ciprian Rotăraşu; localul fiind situat la câţiva metri de primăria Roznov. Flăcările au fost observate pe la ora 15.30, iar pentru stingere, la locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra-Neamţ cu mai mulţi subofiţeri, autoscara de lucru la înălţime şi câţiva voluntari.

Când au ajuns militarii, focul se manifesta la acoperişul aferent centralei termice, pe 20 de metri pătraţi, însă în scurt timp s-a extins la întreaga clădire. La acel moment, în local erau două persoane, iar barmaniţa a încercat să oprească focul cu un stingător, însă incendiul era prea violent. Focul a distrus cam 150 de metri pătraţi din acoperişul localului, iar clădirea a fost afectată atât de flăcări cât şi de apa folosită pentru stingere. Pompierii fac investigaţii pentru a stabili cauza producerii evenimentului.

Reamintim că, în urmă cu mai mulţi ani, bodyguardul patronului clubului a fost omorat în bătaie, într-un alt local, la mica distanţă de cel care a ars ieri. Atunci s-a vehiculat ideea unei răzbunări între doua grupări rivale din zona Roznov.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.